Minis122 ilknuuruucar_99 aynen erkeklerde genelde. Hep ayni seyler. Kizimda bende kendimden geciyordum ama ogluma birsey begenemiyorum hic saglikla gelsinlerde hersey oluyor 🥰 prenses saglikla gelsin
Sip85 Bende 26 haftalığım ne alacağımı pek bilmiyorum 2 tane süslü elbise aldım gerisi tulum zıbın şapka çorap falan aldım bşr sürü şey almak lazım daha ilk bebeğim olduğu için sudan çıkmış balık gibiyim biraz, ne alacağımı pek bilmiyorum 😃
Senaykork Kahveseverr 🥰 metal kutu ve Rüzgar abi oldu yazan karton kutuluyu magnetlere birlikte çikolata deposundan yaptırdım canim. Diğer pleksiliyi trendyoldan Antalya epoksi magnet sayfasından yaptırdım
Minis122 Kahveseverr ahsap kutu baskili bende yapiyorum isterseniz yardimci olurum ahsap kutu daha sonrasinda kullanim icin uygundur
aysun1-zleli Benim 2 . Hamileliğim olduğu için çok bişey almayacağım sadece hastane çıkışı alırım zıbın falan çok diğer bütün ihtiyaçların hepsi var
anneoluyoruuumm16 Melike_21 hemde fazlasıyla bugün az kalsın bebek bezi bile alıyorduk indirimde ne görürse alıp koyuyoruz 😂
Senaykork Burcuozz merhaba , Trendyol da ela baby tasarım sayfasından yaptırdım isimli tulumu. Kapı süsü ve yastıkta Instagram dan sihirli bebek dükkanı sayfasından
Yarennnn19 Kubrakarahan babynest nerden aldınız acaba bende bakıyorum instgrama ama güvenemiyorum bide 29 haftalık yaziyi🤭
Kubrakarahan Melike_21 lansinoh aldım 330 falan olması lazımdı ikili seti ni trendyol dan aldım emzik de de phlips avent tercih ettim tavsiye ederim
havvaclsknn1 Melike_21 ben cok şey almadım hemen büyüyor çocuk ablamin çocuğu ile arada fazla zaman yok o yüzden onun küçülenlerini giydirmeyi düşünüyorum hem temizler hemde sadece 1 2 defa kullandı ablam da
havvaclsknn1 Melike_21 aynn bebek çabuk büyüyor ve şuan hersey çok çok pahalı yazık boşa masraf yapmaya