Ozlm555 Melike_21 atlet bolca bolca alın ve pijamalarını patiksiz almak daha güzel hemen büyüyorlar olmuyor 1 kere anca giyiyorlar. Takım halinde 10 takım kıyafeti olsun yeter yenidoğan olarak söylüyorum geri kıyafetlerini 3/6 6/9 9/12 alın yenidoğan çok giyemiyorlar boyu uzun doğma ihtimalini de düşünerekten de yenidoganların etiketinde CM yazıyor ona bakın 54 olanları alın ❤️❤️
sevcanbyhtn Melike_21 yeni dogan kiyafeti epey oldu sıfır pek fazla almadım cok cabuk buyuyolar zaten. Çıkış takımımız bugun geldi bide buyuk eşyalarını aldık besik puset arabası vs. 😊
Yurda_164233_ Melike_21 şimdi haberin var bence takip et uygulamayı indirimden 100 tl ye güzel takımlarda almıştım
Laleozkan_09 Seribanakkurt çok sıcak bir zamana denk geliyor o yüzden ince yazlık almalısınız. Müslin battaniyeler İnce uzun kollu zıbınlar 5 tane Kısa kollu zıbınlar 10 tane Patikli alt pijamalar Normal pijama Hastane çıkışı çok almayın 2 tane alsanız yeter çok çabuk büyüyorlar olmuyor zaten sonrasında Alırken 3-6 ay alırsanız daha çok kullanırsınız İnce çoraplar 7 tane Çok kıyafet almanıza gerek yok çıkardıklarınızı yıkayın kurur hemen zaten.
sevcanbyhtn Melike_21 hayir instagramda turna home diye bi sayfa var ordan aldim bebek ceyiz seti diye geciyo park besik, arabasi, puseti, mama sandalyesi, oyun halısı, besik yatagi, anne bebek çantası, yagmurluk fln 5.400 e aldık
Baykusanne @"Melike_21 göstermiyor bizimki 4 aylık olduk bile bizde yapıcak birşey yok bir yerden başladım ansnsndn 😂
Minis122 Kahveseverr bu sekilde ornel canm istwdiginiz baskiyi yapiyorum 48 adet ve uzeri cikolqta oluyir Kutu ve 48 adet cikolqta 185 tl
Minis122 Kahveseverr efes marka elit marka es değer cok kaliteli bir cikolatadir tadi gercekten cok guzel tavsiyw ederim bende hamileyim. 29 haftalik 1 ay sonra yapacagim 7 yasinda kizim bayilarak yiyor bitirecek die bucak bucak sakliyorum
Kahveseverr Minis122 tamam teşekkür ederim bi araştırıp dönerim size daha baktımız var acele karar vermek istemiyorum
Nrhnyc Senayuzuntas yok internetten almadım ama trendyolda da bulabilirsiniz. Dantelli tulumdan var ama diğerleri de vardır belki🌸
Minis122 Kahveseverr tabiki bu marka coknfqzla bilinmiyor sanirim.sirketimiz yeni basladi satisina. .ben de dogum.yapcagim.icin isimi birakacagim o yuzden. Harizan 15 den sonra siparis alimini kapatacagim bilginiz olsun. Sayfamada balabilirsiniz instegram hesabim var. Agirlastigim icin azalttim siparis alimimi kendi oğluma yapacagim.kizim.yer die son siparis alimina kadar bekliyorum😂
Meyabaanne Melike_21 sağlıkla sıhhatle inşallah canım bende bu hafta öğrenirim inşallah 16haftaya girdik işte 😃
Melike_21 Meyabaanne inş canım bende 17. haftada özelde öğrendim devlette cihazlar iyi olmadığı için göstermedi maalesef
Ruyammmm Senayuzuntas Ben yaptım ürünler aynı göründüğü gibi geldi güzeldi daha kullanmadık tabi ki insallah yikaninca çekme yapmaz. Çekme yapabilecek olanların kaliplarini biraz daha büyük tuttuklarini soylediler
Senayuzuntas Ruyammmm teşekkür ederim fiyatları uygun geldi ama malı iyi mi kumaşı ceker mı derken alamadım bir türlü