Tgbnrbltt 16 haftalik hamileyim. Perşembe gününe sıra almıştım dişimi çektirmek için. Ama şansıma dişim ağrımaya başladı çekecekler mi onu da bilmiyorum şuan. Çok ağrıyor yardım edin ne yapabilirim dayanamıyorum kafam zonkliyor sanki
Heyzilwq Tgbnrbltt benimde 31 hafta da dişim çok ağrıdı diş hekimi hamilelere tedavi olmuyor ancak çok zor durumda olursa doktorundan yazılı izin kağıdı getir öyle dedi 2 gün çektim o ağrıyı maalesef sirkeli tuzlu gargara yaptım o biraz hafifletti ama asla geçmedi o 2 gün sonra geçti kendiliğinden
Sedefibrahim Tgbnrbltt ay çok iyi bilirim o ağrıyı eğer çok üst düzeyde ağrı varsa karanfil falan kesmez ama dişnol var doktorunuza bi sorun izin verirse kullanın uyuşturuyo sürdüğünüz yeri geçici bi çözüm ama rahatlatır ama hamileler kullanabilirmi bilmiyorum
Sedefibrahim Tgbnrbltt varsa karanfil yağını da deneyin tuzlu suda gargara yada buz koymakta iyi gelir derler ama bi deneyin
Gam1ze2 Heyzilwq yirmilik diş çıkarıyorum acayip derecede ağrı var boğazım şişti yutkunamıyorum ne yapmalıyım
Tgbnrbltt Heyzilwq yanağım şişmeye başladı şuan sis mesela muhtemelen apse de yapacak of of . Korkuyordum başıma geldi ne yapcam bilmiyorum
Tgbnrbltt Sedefibrahim önceki gebeliğim de karanfil yağı almıştım o uyuşturiyordu biraz yine ondan alıp ondan yapicam 3 gün sonra dişçiye sıra almıştım gidicem bakalım ne yapacaklar