Merve171214 Ezgiakgul Philips avent almıştım hem cam hem plastik aldım ikisindende memnunum çok şükür meme reddi de yapmamıştı anne göğsüne yakın diye tercih etmiştim
anneoluyoruuumm16 Ezgiakgul Philips avent yenidoğan set. Plastik ama ben sakarim bayağı o yüzden tercih ettik 😃
Allahkahretmesin1 Ezgiakgul Dr Brown aldım ben plastik antikolik olandan cam biberonu bebek taşıyamıyor o yüzden plastik tercih ettim kanserojen madde veya zararlı hiçbir şey içermiyor
Merve171214 sulekzl hemen sütünüz gelmezse sarılık olmasın diye mama veriyorlar benim hastahane çantamda vardı direk ilk üç gün mama vermiştik hemşireler sormuştu
Melikemuiks Ezgiakgul Cam olmuştu benim ilk yavrumda,şimdi yine onu kullanırım. Dr Brown’s marka almıştım.
Hilalina Ezgiakgul philips avent plastik olandan tercih ettim. Cam kırılma riskini göz önünde bulundurarak almadim. Zaten plastiği de ck kaliteli
Dilaraanl Ben sadece chicco aldım anne memesine en yakın olan yenidogan bebek icin. Baska almadım biberon. Almamız gerekiyor mu öyle set halinde? Bilen varsa bilgilendirebilir mi?