NurdanTY BuseBasderici bende bizim burada bebek odasını kız annesi alır diye duydum ama bebek arabası konusunda bi fikrim yok. Kimin içinddn ne gelirse öyle yapıyorlar sanırım 🤗
NurdanTY Esrasgn bizimkilerin durumları iyi biliyorum ama çok umutlanmıyorum düğün zamanında gördüklerimddn sonra 🤷🏻♀️
Esrasgn NurdanTY en iyisi tabiki insan hevesleniyor yapsalar diye ama beklentiye girmemek pskljk acidanda en sagliklisi bzdn almasnlarda 😊 biz kndmz hallederiz
Ebalp NurdanTY ben suna kadar toplasan 2 3 tane esya aldım biberon emzik deterjan falan aldım diger butun esyalari hediyeleri o bu hepsi annemler kayinvalidemde kuzenlerim arkadaslarim aldi cevrem cok genis olunca almaya gerek bile kalmadi bana istediklerimi hep aldilar zaten 😄😄
Melissnil NurdanTY 31.haftamdayım. Kendi ailem bana 1 bilezik aldı bebeğime de giyecek eşyalarını aldı. .. Eşimin ailesi bebek odası takımını sipariş verdi. Beğendiğim modeli yaptırıyorum. 1 milyar da nakit verdi bebeğimn ihtiyaçlarını alıyım diye. Bir de bebişime bilezik aldılar 🌸
NurdanTY Esrasgn aynen bi de öyle bi durum var 😏 bizden istemesinler de böyle şeyler de yaşadım 😏 her çocuk rızkıyla geliyor dünyaya zaten 😍
Melissnil NurdanTY 31.haftamdayım. Kendi ailem bana 1 bilezik aldı bebeğime de giyecek eşyalarını aldı. .. Eşimin ailesi bebek odası takımını sipariş verdi. Beğendiğim modeli yaptırıyorum. 1 milyar da nakit verdi bebeğimn ihtiyaçlarını alıyım diye. Bir de bebişime bilezik aldılar 🌸 iki taraftanda ilk torun eşim de tek kardeş 😌
NurdanTY Melissnil eşinin tek kardeş olması bu durumda avantajlı olmuş 😍 Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin o minick eşyalarıda güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah 🤗😍
ysmnse NurdanTY annem her şeyini yapmaya çalışıyor bir sürü şeyini aldı kayınvalidem Bi patik bile ördürtmedi
mucizem61 37 haftadayim kayinvalidem hiçbirşey almadi annem de bi yıkanma kuvetini aldı bi de alt üst bi takım okadar gerisini kendimiz yaptık anlicaniz kimseden bisey gormedik
Melissnil NurdanTY amin cnm inşallah 😁 evet tek cocuk avantaj maddi açıdan =) ama gel eşime sor ben küçükken cok sıkılıyordm cocuğumu kardeşsiz bırakmam tek olmak cok kötü siz ne güzel 3 kardeşiniz diyor 😁 daha ilk cocuğumuz doğmadan ona kardeş yapma planlarında 🤷♀️😁😁
imera_fera123 NurdanTY canım kayınvalidemler kıyafetlerinin yarısını, bebek odası takımını aldı. Annemler de kıyafetlerinin yarısını, anne yanı beşiğini, bebek arabasını aldı. Kalan ne varsa hepsini kayınvalideme yaptıracağım. 😂
NurdanTY imera_fera123 en büyük masraflardan olmuşsunuz canım ne güzel 🤗 geriye ufak tefek teferruatlar kalmış 😍
NurdanTY Melissnil bende tek çocuğum maddi açıdan çok avantajlı tek çocuk olmak ama maneviyatta sıkıcı oluyor bende çok isterdim bi abla abimin yada kardeşimin olmasını 😍 bazen 3,4 çocuğum olsun bile istiyorum tabi maddiyatı düşünmediğimde 😂
Buse01 NurdanTY odasini perdesini kiyafetlerini cartini curtunu kaynanamgil aldi biz esimle bi besik bi hali aldik Anneme de cocukla ilgili eksigim yok bana dogumdan sonra giyecek kiyafet filan al dedim nevresim takimi carsaf filan alck iste ama annem almasin ya anneme yazik parasi gitmesin canim annemin
ozgeya NurdanTY eşimin ailesi bebek odası takımı ve giyim va gibi ihtiyaçlarını aldı.doğumda bana beş taş taktılar,bebeğe de künye yaptılar.bebeğe oda yapılması için evde tadilat olması gerekiyordu 15bin tutan onu üstlendiler.benim ailem beşik ve yine giyim vs aldı.bana bileklik bebeğe de tam altın taktılar.