Yagmursnr
Çokk geçmiş olsun canim, Rabbim bebeğini. Sağlıklıca sana bağışlason ,amin🤲
Senin hikayeni okudukca kendi doğumum canlandı gözümde senin çektiklerinin aynısını bende çektim ama normal doğurdum,bende yalvardım nolur sezeryana alın beni,kağıt bile imzalarım yeterki sezeryan yapın,neymiş efendim isteğe bağlı sezeryan yapmıyolarmış,,ulan ne isteyi zaten bebeğimin karnımd kaç kere nabız gitti,üstüne bide doğumda gitti nabız,meğerse kordon dolanmış boğaza 3 kere,ondan dolayı nabzı gidiyormuş yavrumun,çok şükür doğdu ,ama ağlamadı hareket ediyor bakıyor ama ağlamıyor, aşı yaptılar öyle bi nazlı ve yorgun ağladı durdu,neden ağlamıyor diye sorduğumda anne karnında yorgun düşmüş dediler,,,hemşire götürdü gidiş o gidiş,,sonra eşim geldi ki çocuğu önlem amaçlı sivasa sevk ettiler , oksijensiz kalmış çocuk,,,,ama çok şükür beyin kanaması falan olmadı, hipotermi tedavisi gördü,EEG ve MR çekildi sonuçları temi, çıktı çok şükür taburcu ettiler sonra,şuan 1 buçuk yaşında Allah’a hamd olsun herhangi bi sorunu yok çok şükür,,,,bazen gerçekten bebeklerin sağlıklı doğacağı varsa da ihmalkar ebeler ve doktorlar yüzünden hem biz anneler hemde minik bebeklerimiz acıçekebiliyolar,,,Rabbim siz tez zamanda sağlıklıca yavrunuza kavuşturarak sevindirsin,Amin🤲