Deniz7 25. Haftada 10 kilo aldim kizlar sizce cokmu gebelik şekeri de 160 cikti haftaya 100luk yapilacak sinirlerim bozuldu sizler kaç kilo aldiniz..
Tosbik Deniz7 biraz fazla olmuş snn kilo canim ama olsun verirsin takma kafana. Bende 13kilo aldim takmıyorum 4gün snra dogum var. Ondan snra veririz ya nolcak. Boşver. Hamileliğinin tadini cikar 😘
Grycaglar Deniz7 Üzülme ben ilk 3 ayda aldım 7 kiloyu progestan kullandm sabah aksam ve 3 ayı uyuyarak bitirdim haliyle şiştm şimdi bende 25 haftalıgım 10 tamamladım😒
Figennn Deniz7 25+4 ben ilk haftalarda mide bulantisindan 4 kilo verdim, ve simdiye kdr sadece o 4 kiloyu aldim cnm.
Newmomy Tosbik Sen nerdeyse dogurcan toplam 13 kilo cok normal ama 25 de 10 kilo biraz fazla. Şker cıkmış bide kilolar verilir ama saglık acıından dikkat edilmesi gerekiyo bebek açısından da anne acısından da
Selim_Alparslan Deniz7 bende 22 haftalığım 12 kilo aldım birden 😭 benimde şekerim yüksek çıkacak gibi 😞
eMineHrn3807 23+2 Haftalığım 1 bUçuk kilo aldım daha Biraz dengeli beslenmeyle herşey yoluna girer sağ salim kucağımıza alalım kuzuları gerisi geçer 🙏🤲