Havvaacoban1 Arkadaşlar doktorumdan memnun değilim özel bir hastaneye gidiyorum ilgili ve alakalı bir doktor önerisi olan var mı Çekmeköy-ümraniye-sarıgazi civarı
Denizyadaaras Havvaacoban1 Çamlıca medipol hastanesi dr. Hüsniye sedef binöz. İlk dogumumu onunla yaptım şimdi nasipse 2. Yide onunla yapacağım. Tecrübeli, işinin ehli bir doktor tavsiye ederim , 🥰
miniskesi Havvaacoban1 merhaba hangi hastaneye gidiyorsunuz acaba ben de aynı civarda doktor ve hastane arayışı içindeyim. ümraniye erdem hastanesine giden arkadaşlarım var memnunlar ama bilemiyorum ben henüz gitmedim
ebrulina miniskesi Havvaacoban1 Havvaacoban1 erdemde Ayşe Funda demire gidiyorum çok memnunum tavsiye ederim gidip memnun kalmayanı hiç duymadım
Honeyss Ümraniye fera business Kadriye şener tavsiye ederim çok ilgili ve her sorunuzu cevaplıyor telefonda aynı şekilde istediğinizi sorabilirsiniz
Havvaacoban1 Honeyss bende orada şükran hanıma gidiyorum o biraz beni stres yaptı ondan memnun değilim herkesi rahatlatan kadın beni strese soktu. İyi bir insan ama bazı durumlarda stres yaptırıyor.
Havvaacoban1 miniskesi ben Eva klinik var oraya gidiyorum ama başka güzel doktor bulursam bırakmayı düşünüyorum.