Ummyahya01 Kızlar çok acil bişey dicem yarın seseryan günüm tüm uyusturulmak istiyorum panık atağım var diye ama sigara kullanıyorum aranızda sigara içip genel anastezi yapıp sorun yaşayan oldumu
gamzeyerlkaya Ummyahya01 bende epidural alıp ameliyata girmiştim yakın zamanda bir sıkıntı olmadı sabah 9 gibi ameliyatın vardı 7 buçuk gibi bir tane sigara içmiştim
PSerenity Ummyahya01 yani ben hamile değildim ama başka bi ameliyat oldum sigara da kullanıyodum günde 1-1,5 paket bi sorun olmadı şak diye bayıldım şak diye ayıldım doktorlar bilir işlerini merak etmeyin
Ummyahya01 goncacan Bende ilkinde içiyordum ama az içiyordum sadece uyandırdıkları zaman biraz nefes problemi oldu ama kaç senedir arttırdım sigarayı acaba daha mı kötü olur bu sefer diye korkuyorum
Ummyahya01 @PSerenity ay inşaAllah bende de sorun olmaz ben kaç gündür Baya kestim günde en fazla 2 tane içiyorum
Kubrakarahan 10 yıldır içiyorum günde 1 paket panik atağım vardı diş aldırmam gerekiyor du genel anestezi aldım 3 saat uyuttular hatta entübe etmişler problem olmadı gebeyim yine kullanıyorum ve genel ile sezeryan olmak istiyorum