ozicevik 10 hafta 2 güne girdim dünden beri kalçamın belime yakın olan tarafında aşırı ağrı var. Özellikle oturup kalkarken çok zorlanıyorum ağrıdan. Rahim büyüdüğünden dolayıymış. Yürürken de ağrıyor nasıl geçer veya ne iyi gelir önerisi olan? 😔
masal-12345 ozicevik bende aynı 9.haftada başladı 17.haftamdayim hala aynı heleki uzandigimda kalkamiyom ağlıyorum resmem bı iş fln yaptığımda dolaştığım da çok ağrı oluyo ben bı çare bulamadım parol iç dedi doktor
Dilsay ozicevik Ay bende de 8. haftamda baslamisti hele son haftalarda kafayi yicektim artik.Doktorum 20. haftadan sonra magnezyum verdi o bile etki etmedi bende😣
Beyzanury1234 ozicevik benimde kuyruk sokumum ağrıyor yürüsem eğilip kalksam kalçama bıçak gibi ağrı girer 12 haftalığım
miniginannesi-1 ozicevik bizde 10+4 günlük sağ kalça ağrım çok fazla sağımdan soluma dönemiyorum yatarken yürürken çok hafif bile eğilince çok zorlanıyorum 😞
Rzgrn_Annesi133 masal-12345 ayy Allahım aynısını yaşıyorm bazen emekliyorm bazen emekleyemiyorm bile kuru yaşlar gözümden atıyor 9 haftalığım bnde
ozicevik Ayy korkutmayın benii 😞😞😞😞 geçmiyor mu hiç.. Benim normal hayatta da iş güç temizlik sonrası belim kalçam çok ağrırdı, sizde de öyle oluyor muydu onunla bağlantısı var mı acaba?
Sumeyye237 Ay benimde olmuştu kalça ağrısı oturup kalkamiyordum o derece ama 9 da başladı 12 13 hafta arası geçmişti benim. Geçer ya inşallah ama geçmezse doktora görünürsün
ozicevik mevraca hayır o henüz olmadı dün biraz ev işi yapmıştım ama ondan da çok ağrımış olabilir bu sabah daha iyiyim şükür
masal-12345 Rzgrn_Annesi133 benimde yaş akmakla bitse iyi resmen sürünerek kalkiyom yatakta donemiyom ne zmn bitecek diyom gerçekten ikiz annesi olmak çok zor mus hemde çok zorr bı doğsa hayirlisiyla
Rzgrn_Annesi133 masal-12345 maşşallah canm senin ikiz diyemi acaba ama benm tek ilk gebeliğimdede doğuma kadar yaşadım bunu
masal-12345 Rzgrn_Annesi133 peki doğum yaptınız mı gectimi benim ikiz diye ben önceden de oğlum kızım oldu tekti hıc bilmiyodum ya ama bunda 9 haftadan başladı hele bulantı 4 haftalikti başladı bittim hala dahada var ne zmn geçer allh bilir
Rzgrn_Annesi133 masal-12345 2. Gebeliğim bu ilkinde de aynılarını çektim doğjma kadar doğum yapınca bitti herşey