burcudemirr Uduruu ben cinarliyi buldum en uygun 1000 tl tınaztepe falan 1200 tl mis orada iyi ama doğumu cinarlida düşündüğüm için oraya gidicem 30unda randevum var hayırlısı bakalım
evrem321 Prof Serkan Güçlü bey çok iyi bucada muayenehanesi Tınaztepe hastanesinin karşısı 1200 tl vermiştik biz biR kaç ay önce yaklaşık 40 dakka sürüyor herşeyi çok detaylı açıklıyor
sozer1 Sm135 yaa daha öncede yazmıştım size sanırım bende gidecğeim ama görüntüsünü merak ediyorum fotoğraf koyma şansınız varmı netliğine bakmak istiyorumda
babymomy_ Çınarlı hastanesi 1.000 TL . Ayın 25’inde randevum var yorumları çok güzeldi buna istinaden randevu aldım bende
Sinan35eda Uduruu valla bende izmirdeyim ama özele gitmiycem randevumu aldım Atatürk eğitim ve araştırma hastanesi de randevu aldım 6 Haziran’da gideceğim inşallah
Sinan35eda Uduruu yapıyormuş evet sadece gebelere bakıyorlar zaten gidelim bakalım nasıl olcak doktorumda dedi ve bı kaç kişide söyledi özele gidemem valla gidememde hem zaten
Sema35_-nazli21 Uduruu Soner Recai Öner beyin kliniğinde yaptırdım 3 ay önce 700 tlye yaptırmıştım ve çok memnun kaldım her detayına hiç sıkılmadan baktı ve sorularımı cevapladı şiddetle tavsiye ediyorum internete yazdınız mı kliniği çıkıyor zaten 🤗🌸
Sema35_-nazli21 Uduruu evet birsürü fotoğraf verdi ve eşimde girdi hatta bebeğim yüzünü göstermemişti bi daha çağırdı müsait bir zamanında vr hediye olarak baktı yüz fotoğraflarını verdi herhangi bir ücret vermedi
Delal0108 Soner recai beye gittim bende 22 haftada memnun kaldim herseyini tek tek anlatip gosteriyor bize de hediye etmişti bi fotograf henuz daha gitme sansim olmadi ama iyi bi doktor tavsiye ederim