Zehra_25x edikoeda benim 5 6 haftalikken yuzum kizariyodu kusunca yuzumde kirmizi çiller oluyodu bide gobegim sivriydi ordan anlasiliyordu en onemlisi ben hamile oldugumu ogrendigimden beri erkek bebegim olck demistim hissetmistim histe onemli bnce. Canim cok fazla eksi bisi istemiyodu genelde tatli. Bilmiyorma nlatiyorm ama alakasi varmi yokmu anlamam durduk yere guluyorm bazen hani normalde aglarsn daha duygsl olursun oda vardi ama gulme krizleri kadar fazla degil 😂
Allahkahretmesin1 edikoeda 6. Haftadan 20. Haftaya kadar aşırı bulantı ve kusma yaşadım ilaçsız hayatıma devam edemiyordum 6. Haftadan beri de sürekli bel ağrısı çekiyorum cildim de çok kötü oldu diyeceklerim bu kadar 😂😂
nimetemucin05 edikoeda hiç bulantim olmadı sadece midem yandı oda ilk zamanlardı şu an sadece bel ve kalça ağrım var çok rahat bir hamilelik geçiriyorum çok şükür 😬
Star502 Zehra_25x aynı belirtiler bendede vardı kusunca yüzümde kırmızı benekler çıkıyordu ve dün erkek olduğunu öğrendik 😅
KayraKuzusu 12.haftaya kadar aşırı bulantı yaşadım,ve tatlıdan tiksinip deli gibi ekşi aşerdim ve birde sürekli uyuyordum🤣
pandoraninkutusu Başından bu yana 37 haftalık olduk ne kusmam vardı ne mide yanması sadece son günlerde belim ağrıyor 🥺
Ayezhanim edikoeda 6. Hafta tibariyle çok yoğun mide bulantısı,koku hasasiyeti,kusma ,tatlı istedi canım, kalça ve göğüs büyüdü 🙃birde bel ağrısı
Ra6ia edikoeda ne kusma ne mide bulantısı hiçbirini yaşamadım.Sadece bel ve kasık agrisini çok yaşadım.Hala bel ağrım dewam ediyor.
Bet1 edikoeda ikinci oğluma hamileyim ikiside birbirine çok zitti. Belirtilerin cinsiyetle hiçbir ilgisi olmuyor
123blogggh Hiç bulantım olmadı yorgunluğun falan da olmadı sadece canım hep tatlı istedi ama bel ve bacak ağrılarım hala devam ediyor 24+1 iz çok şükür
Yigit_Yagiz_Moms edikoeda yerleşme kanaması ve sürekli tuzlu ekşi yeme isteği. Benim başkada belirtim olmadı hamileliğim boyunca
Miniikmucizem edikoeda sürekli canım tatlı istiyordu, caydan sogudum içesim gelmiyordu salatadan tavuktan sogudum tadı cok kötü geliyordu kusma pek yasamadim ama bu saydiklarimdan migdem bulanıyordu 26. Haftada hepsi gecti suan 28 haftaligiz normal geciyor sukur🤷♀️😂
merveliyyy edikoeda sürekli tatlı şeyler yemek istiyordum bulantım falan olmadı çok rahat geçiyorum şuan 19 haftalık saçlarım hızlı uzadı ayaklwrım çok üşüdü
_Kubraaa_ Tatlı şeyleri çok seven ben birden nefret ettim ve ekşi şeyler aşerdim. Erik sevmezdim erikleri yedim vs. Karnım çok hızlı büyüdü. Bulantım vs asla olmadı ve bel ağrım çok oldu. Gerçi hâla bel ağrım var. 22.haftamdayım