Aleyna1305 @esmerella37 bende adetimin gecikmesini bekliyorum ya tahminimce 11 gün var umarım sende bende müjdeli haberi alırız 🤲🏻🥰🌸
esmerella37 Aleyna1305 insallah cnm benm sanmıyorum gebelık olduğunu polikistik over var ılacsız zor sanki benm
Aleyna1305 esmerella37 ALLAHTAN ümit kesilmez balım ya İNŞALLAH en kısa zamanda haberini alırsın 🤲🏻❤️
KayraKuzusu esmerella37 bende polikistik overim ilaçsız hamile kaldım 31 haftalık olduk. Olumsuz düşünme lütfen pkos olup ilaçsız hamile kalan cok kadın var
ferhpnar esmerella37 niye öyle düşünüyorsun ki çevremde polikistik olup da kendiliğinden hamile kalan çok var nolacak yap bi test zaten gideceksin doktors
miniktirtilinannesi04 esmerella37 içimden hamileymissin gibi geliyor kaç gündür aklimdasiniz sebebsizce..❤️
esmerella37 KayraKuzusu ben zaten 24 unde klomen filan kullanıcam diye bide esim sperm testi fılan verdi dogru durust ılıski bile yasamadık olmamıstır ya
esmerella37 gakkoyengee test yapmam yaa negatif gorucem cnkü 24 umde randevum var klomen fılan baslatıcak doktorjm
Tutkaltupum esmerella37 duzenli cocuk odakli iliski yasamadiginiz icin streste yapmamistir belki vucudunuz test yapın bence negatif gorsenizde birsey degismez sizin icin zaten tedaviye baslicaksiniz ❤️❤️❤️
esmerella37 gakkoyengee insallah cnm midem bulanıyor sol kasıgım agrıyor ara ara ama adet mi olucam blmiyorjm