Roserose1 momyseker ay aynı ben ilk hamileliğimde doğuma gitmeden önceki gün cam kapı dip köşe bütün evi ayağa kaldırmıştım bu ikinci doğumum 30 haftalığım bulaşık makinesini bile yerleştririrken zorlanıyorum 😁😁
momyseker Roserose1 bak aynen böyleyim. Önceki gebeliğimde doğuma son 1 ay kalana kadar çalıştım evime gelip işimide yapıyodum. Son aylarda ağırlaşmama rağmen yine de herşeyimi yapıyodum. Ama bu hamileliğimde daha erken ağırlaştım ve yorulduğum günler belimin ağrısı beni geceler özellikle çok zorluyo. Bende elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum. Elim sürekli evimin üstünde, çiçek gibidir. Ama önce bebişim ve ben 🥰
Kelle0129oekd momyseker klozete kadar temizlik yapıyorum deli gibi 😂😂😂elektrikli süpürgem dayanamadı yandı bugün yenisini aldım tekrar sıvayacağım kollarımı bu arada 30 haftalık 2 günlük 2. Gebelik veeee 2 yaş sendromuuuu bir oğluşum var
momyseker Kelle0129oekd klozetti, duştu, süpürüp silmeydi, çamaşırdı, tozdu vs vs bunların hepsini bende yapıyorum 🙈 gerektiğinde eğilerek yerde siliyorum ama mesela mutfak dolaplarını yapamıyorum. Bi yerlere uzanıp indir kaldır yapmak istemiyorum 😊
reisMom momyseker benim riskli bir gebeliğim olmadı tabi ki ilk gebeliğim şuan 39 haftalık hamileyim agırlaştım evet ama ham kalmak istemiyorum haraket edince daha iyi hissediyorum ama devamlı yatınca cok kötü oluyorum ruhen de fiziken de kendimi kocaman bir balon panda gibi hissediyorum 😂😂 oturduğum yerden kalkamıyorum cunku hic bişi yapmayıp sadece yemek yapıp mutfagı toplayıp oturup yattıgıö günlerim de oldu
momyseker reisMom Sürekli temizlikte olmuyo yatmakta olmuyo. Gerektiği kadar gerektiği yerde işte. O an vücudumun neye ihtiyacı varsa o 😊
gozkarag momyseker benim de ailem yanımda değil bi eşim sağolsun hep destek oluyo kaldırmıyo yerimden olabildiğince ama zormuş be analık şimdiden hissettiriyo yani 🥹🥹 inşallah sağlıkla kucağımıza alırız da gülerek hatırlarız bu günleri❤️🙏🏻
momyseker gozkarag Kesinlikle öyle. Rahime düştüğü an başlıyo annelik 🥰 canları sağolsun ❤️ aminnnn kucağımıza alalım inşallah sağlıcakla
Meryemiss momyseker şöyle benimde 2.gebeliğim ilkine nazaren bunda kendimi daha tembel hissediyorum aslında değilim ama ilkinde çalışıyordum işten gelip yemek temizlik yapıyordum her gün bir oda dip köşe yapıp cumarteside bir üstünden geçip pazar dinleniyordum iştede evdede çok aktiftim bundada kızımla ilgiliyim fizik tedavi görüyor götürüyor getiriyorum bu seferde evde yaşam olduğu için ev daha çok kirleniyor sürekli hergün üstten yapıp haftada bir dip köşe yapıyorum ama sanki eski enerjim yok zorla yapıyor gibiyim ama yapmasam başkası gelip yapsında istemem annem gelse yorulsun istemem kaynanam gelse onunda aynı şekilde birde zaten bizler içinde hareket aktif olmak iyi eğer riskli bir durum yoksa benim kızımda bir sorun var fizik tedavi görüyor ama bu hamilelikten kaynaklı değilde zorlu doğumdan kaynaklı oldu kalp atışları yavaşlayıp durmasına rağmen normale zorladılar oksijensiz kaldı yoksa yaptığım işlerden dolayı bebeğime zarar verdiğimden dolayı değil hiçbir zamanda kibarcık olmadım sakınan göze çöp batar düşüncesindeyim tabi herkezden çok ben çocuğumu düşünürüm ama yapabilceklerimide yaparım tabi kimseye minnet etmek istemem
momyseker Meryemiss Geçmiş olsun ve de kolay gelsin diyim size. Valla bende öyle çıt kırıldım bi insan değilimdir. Önceki gebeliğimde bende son ayıma kadar çalışmıştım. İşime de gidiyodum evime gelip işimide yapıyodum. Yapabildiğime ben bunu yaparım derim ve yaparım kendimi geri çekmem. Ama bu gebeliğim biraz ağır geçiyo, beni aşan işler oluyo sağolsun annem yardım ediyo. Bende annemlere gittiğim zaman hiç gocunmam yaparım. Ama şuan benim ona ihtiyacım olduğu için o yapıyor sağolsun
Kelle0129oekd momyseker aslında yormamak gerek vücudu işte anlamıyoruz ama sen bir tık daha dikkat et yorulma sonradan gördüm yorumlarda rabbim evladını sana bağışlasın 😊❤️
2023Mucizem Haftadayım bende bu haftaya kadar yemeğim evin genel temizliği her şeyi bende kendim yaptım kimseden yardım almadım ama su an dip köşe dogum için temizlik yapıcam ama biraz başlıyorum sonra agrım oluyor bırakıyorum . Erken doğmasından korkuyorum sizce erken doğum olur mu hareketli olursak? Doktorum bide şey demişti son haftalar bol hareket edersen 40 kadar beklemezsin demişti .
momyseker 2023Mucizem inanın bende pek bilmiyorum. Her insanın bünyesi farklı, her bebek farklı. Tedbirli olmak lazım 🙏🏻
Tugraseda momyseker bence önce odalara bölün kendinizi. Ben öyle niyetlendim yani. Mesela bi gün cocuk odasına gircem dolap içlerinden tutun oyuncaklara kadar gıldır gıcık ne varsa ayırarak azaltarak elimin altını ferahlatarak ilerliycem. Son olarak perdesini yıkar eşime astırırım. Ertesi gün mutfağa detaylı girerim dolap içleri sil süpür yıka pakla detaylı detaylı yaparım. Sonrasında zaten o düzeni uzun süre korurum. Hergün üstünden silsem süpürsem yeter. Doğuma yakında güvendiğim bi abla var onu tutarım beraberce yine bi dip köşe gireriz allah izin verirse
Snmkrby1_ momyseker erken doğum riskini en aza indirmek için tabikii çok ağır işler yapmamalıyız ama ilk hamileliğim için kendime dikkat etmeye çalışıyorum haliyle annem hep anlatır bana hamile iken doğumdan önce tek başına dip köşe temizlik yapmış perdeleri falan hep kendim asardım derdi önceki nesli düşünürsek kadınlarımız ne şartlar altında hamilelik geçiriyorlarmış şuankiler yani bende dahilim buna biraz naz yapıyoruz eğer erken doğum riskin yoksa sakınma gerçekten
momyseker Snmkrby1_ naz değil benimki. Doktorum ve ailem en başından beri sadece bebeğe odaklanmamı ve dikkatli olmamı istiyorlar. Bende evimin her işini yapıyorum zaten ama çok uzanmam gereken işleri vs annem yapıyor 2 haftadır sağolsun
Snmkrby1_ momyseker Allah annenden razı olsun ne güzel senj düşünüp dinlenmeni istiyorlar egzersiz ve yürüyüşleri aksatma bol bol dinlen sende 🥰 Allahım evladını sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah 🤲🏻
dilay_06 momyseker 32. Haftamdayım kaynanam camlarımı sildi ben yer süpürüp siliyorum falan daha hafif şeyler yapıyorum