Nefeslina Kızlar nasıl gıdıyor hamılelık 26.hftadayım bu arada bel ve gogus altı agrısını hıssetmeye basladım 😞
Bushra21 Nefeslina bizde 27+2 yiz nefes almakta zorluk yasıyorum gece yatarken özellikle göğüs daralması var batma oluyor herşeyin hayırlısı
Caglaaa Nefeslina bende 29+0 oldum sırt agrısı arttı, yediklerim içtiğim su bile mideme oturmaya başladı birde bebek artık kaburgalarıma vurmaya başladı yoksa çok iyi gidiyor şimdilik
Yigitinannesi Nefeslina bizde 25+3 olduk 🤗 bende de göbek çok çıktı uyku da bazen problem oluyor onun dışında çok yoğun bir iş tempom var hamile değilken sıkıntı yoktu ancak bu aralar felaket yoruldugümu hissediyorum 😥😥😥
SerapToraman Bizde 26+3 üz 😊 cok sukur bi sikintimiz yok birtek genital bölgede agrim oluyir uzun sure ayakta kalinca
Bushra21 SerapToraman ben uyurken biraz dengesiz uyuyorum yüz üstü uyumaya alışmış bir insan olarak kendimi bi an yüz üstü buluyorum onca yastık varken etrafımda sonra uyanınca şiddetli bir sancı hissediyorum çok kötü oluyorum sıkışma ondan olabilir yada bebeğim büyüyor
KaderAdnan Bushra21 artık hep böyle mi olucak acaba 😩 tam soluma yatmaya alışmıştım sol tarafımda yara oluşmaya başladı tıpkı yatak yarası olur ya yatan hastalarda sürekli oraya yatmaktan oldu şimdi napıcam bilmiyorum ne tarafa yatıcağımı şaşırdım
Evremanne 27. Haftadayım ve bildiğiniz artık yatamıyorum ne sağa ne sola doktorum arkana üç yastık koy yarı oturur pozisyonda uyu dedi öylede bel ağrısı oluyor şaştım kaldım iyice
Nefeslina Benım gıbı bebegı makat gelısımınde olan varmı pekı ıdrar yaparken bıle sankı ıcımden tak dıye cıkıcakmıs gıbı hıssedıyorum 🤣
Esn Nefeslina 25 haftalık olduk 1 hafta önce doktorum makat pozisyonda dedi sürekli tuvalete sıkışıyorum ya kafası kaburgalarımı ağrıtıyor artık bide kuyruk sokumu agrıyo öyle böyle değil magnezyum başladım
Brlgry Nefeslina 29 haftalığız benim Velette makat geliş kasık ağrılarım çatı ağrım oluyor karnımın sağ solunda ellerini hissediyorum vurduğunu ama ayaklar aşağıda bazen içe dönük vuruyor çok fena oluyorum sık sık da vc deyim zaten uyku yok 😊
KucukMik Hamileliğim 26+3 haftalık oldu. Uyku problemi çekiyorum. Normalde de boydan dolayı bel ağrısı çeken biri olarak son zamanlarda inanılmaz kuyruk sokumu ağrısı da hissetmeye başladım. Emzirme yastığı ile oturuyorum. Reflü ve nefes darlığı var bir de tabi ki. Ama çok şükür hamileliğin getirdiği şikayelerden öte bir şikayetim yok.
Defnemmm2301 Nefeslina bende 26+5 günlüğüm bel fıtığım var hiç güzel gitmiyor çok şükür bin şükür bebeğim sağlıklı ama bel ağrısı öldürüyor beni
Mrvdgclk 28+5 bel ağrısından ölüyorum oturmak istesem oturamıyorum yatsam yatamıyorum nasıl yapıcam çok merak ediyorum bide ufak sancılarım var vucud kendini hazırlıyomuş yinede bunada şükür 🙏🏻😊🤭