DeryaE Yarın 8. Haftaya giriyorum şimdiye kadar bulantı kusma olmadı ama öğürme oldu. Bulantı erken zamanda başlarsa kız, bulantı olmazsa erkek diyorlar doğruluk payı var mı
Hfdkmn DeryaE bence hurafe cnm ilk 3 ay hic bulantim olmadi sonrasinda 2-3 hafta boyunca oldu kesildi kizim 24 haftalik ☺️
esraEb DeryaE benim birkaç kez dışında kusmam olmadı. Bulantım da az oldu ve genelde sabahları değil akşamları oldu.bulnatısız bi hamilelik geçirdim diyebilirim zorlamadı yani beni 26 haftamdayım oğlum olacak inşallah 🙏
Ask-bebegim DeryaE doğruluk payı sıfır canım. Onlarla uzaktan yakından alakası yok.oglum olacak Allah’ın izniyle.hamileligimin 6.haftasi bı başladı 13. haftayim mide bulantısı devam ediyor. Çevremde kızı olup sürekli kusma yaşayan da var oğlu olan aynısı olanda.
Esrarengiz34 DeryaE oğlumda da kızında da 6 haftalıkken başladı bulantı ve kusma hormonlar ile alakalı
Pinklove DeryaE 6 haftamda başladı kusmalar bulantılar 18 haftaya kadar devam etti hep kustum. Cinsiyet erkek. Hurafe bunlar.
mhmtsmy Pinklove 6 hafta başlar başlamaz mı başlamıştı.iştahsızlık şeklinde mi yoksa bildiğiniz bulantı mı
Vd10 DeryaE bilemiyorum doğruluk payını ama bende de herhangi bir kusma bulantı filan olmadı bebeğim kız olacak 17+3de öğrendik şükür 🥰
mhmtsmy DeryaE merhaba ben de 6+2 yim .mide bulantısı değil de iştahsızlık var böyle yemek aklıma geldiğin de bir tiksinme oluyor .mesela kahve çok severdim şimdi hiç içmedim gelmiyor .midem de ekşime ve reflü arttı
DeryaE mhmtsmy iştah sorunum yok çok şükür ama evet günde 3 kahve içen ben sıfır istek bir yudum bile zor alıyorum
Agg0207 DeryaE ilk hamileligimde hiç bulantım olmadı kızım oldu ikincide aşırı bulantili geçti yine kızım olacak belirtiyle alakalı değil cinsiyet
symag DeryaE bunlara cidden inanmayın ya. Bu kişiden kişiye değişiyor . Bulantım hep vardı hala geçmedi erkek. İlk kizimda hiç bulantım yoktu ve kız oldu. Cinsiyet ile bunların alakası yok
anneoluyoruuumm16 DeryaE komşumuz 5 haftalıkken kusmaya başladı şampuan sabun yemek herxeyden midesi bulaniyordu oğlu oldu
Merimii DeryaE benim ilkinde kızdı midem çok bulandı kustumda hep şimdi erkek ama bunda da çok midem bulandı sadece kusmadım bence hurafe tamamen canım