AygyulSina Bebebebe camasir suyundan bisey olucagini sanmiyorum her hafta sonu banyo icin bende kulanirim. Mecbur soluyoruz. Sen yoruldugun icin agriyordur. Bende yorulunca belim ve sol bacagim iptal oluyor genelde. Bol bol dinlen allahin izni ile biseycik olmaz bebegine
BehiyeGrel Bebebebe Korkma bol yoğurt ye derim. Bende yaptım senin gibi eşimden fırça yedim bi daha dikkat ettim kullanırken çamaşır suyunu .. Bol dua et Allah’a emanet bebeklerimiz🤲
Duranb Bebebebe dinlenin cnm biraz Ben Ev tasidim evimiz 2 katli kac gun biyunca yukari in cik yaptim yavas yavas yaparsan bisi olmaz
ttgb38 Gebeliğim boyunca çamaşır suyu ve cif favori kokum oldu benim 😂 İşim olmasa bile elime cif şişesini alıp koklayarak tv izlediğimi biliyorum yanii napalım kullandığımız parfümlerde vs neler neler var neler neler soluyoruz
Bebebebe ttgb38 ay evet ya bende kimyasal kokulara karşı bi ilgim oluştu 🤭😂 ev kokuları yumuşatıcılar falan okadar güzel kokuyoki 😂😂😍
YagizAsyaMom Bebebebe vallahi anam şu an yarım. Şişe domestos boca ettim mutfak tezgahına fayanslarıma açtım camı çıktım mutfaktan 🤣🤣 Burnunu kapatıyorum mandalla 🤣