Sevde_M Tug_34 herhangi bir değişiklik yok. Sadece arada sırada batmalarım oluyor. Ya insaAllah birbirimize çok dua edelim Sen nezaman test yapmayı düşünüyorsun?
Aleyna1305 ZeynepNur5274 9 gün var canım ya daha hamilelik değildir galiba ama pskolojik mi bilmiyorum bebek kararı aldigimizdan beri ilk defa bugün farklı hissettim nasıl desem tarifsiz bariz bı belirti mi var diceksin hayır ama karnimda tuhaf bı his var ağrıyor gibi de agrimiyor gibi de içten içe bişeyler oluyor hissi var ve saatlerce geçmedi hala devam ediyor bide dediklerim oldu işte hayirlisi bakalım İNŞALLAH o duyguyu tatmak bana ve isteyen herkese nasip olur dua edin bizlere 🤲🏻😇🌸
ZeynepNur5274 Aleyna1305 Allahım o güzel haberi en kısa zamanda almayı nasip etsin canm ama anne anlıyo bende göğüs hassasiyeti bide kasık ağrısı olmuştu bide erken dio herkes ama aşırı uyku hali vardı . Anlıyosun .
Aleyna1305 Dilekonurr çok şükür rahatım ya ama bu konuları konuşmak da teselli veriyor benim gibi haber bekleyen insanların derdine ortak olmak hoşuma gidiyor böylelikle vakit geçiyor hatta gün gectikce içim daha da bı ferah oluyor neden bilmiyorum ama hayırlısı olsun 😇
Aleyna1305 Naz_37_can86 biraz daha bekle canım gecikmen olunca yap birde bizimle de paylaş haberini İNŞAALLAH Güzel haberler alırsın 😇💕
Naz_37_can86 Aleyna1305 inşallah canım biraz daha bekliyelim bakalım inşallah vardır bu psikoloji insanı yiyip bitiriyor 😔
Togrul02 Aleyna1305 inşallah bakalım hayırlısı olsun artık 🙏 ben sağlık ocaginda kan verdim bugün bir gün sonra çıkıyor sonuç eğer adetin gecirkirse sende gidebilirsin
Dolphin16 Ben gün aşırı değerlendirdim yumurtlama adete 10 gün kala gördüm şimdi gecikmenin 3. Günündeyim ya geç yumurtladım diye adet olmuyorum yada geç döllenme yaşıyorum hiç bilmiyorum . Türkiye’de olsam bende hemen gidip kan veririm ama yurt dışında öle bişey yok maalesef hatta testte pozitif gördükten sonra doktora gidiyorsun zaten gittiğinde direk kalp atışı dinliyorsun 🥰
Aleyna1305 Dolphin16 sabredin ya biraz daha dediğiniz seçeneklerden biri olabilir evet gecikmeniz 7 gün olduğunda bidaha test yapın bide belirtilerinizi takip edip bizle paylaşabilirsiniz 😇❤️
Dolphin16 Aleyna1305 dün ve ondan önceki gün adet olucam sandım belim ve kasıklarım çok ağrıdı dedim kesin geliyor gelmekte olan . Şişkinlik var . Onun dışında başka bişey yok 🤷♀️
Aleyna1305 Togrul02 gecikirse önce test yaparım ALLAH izin verir de çıkarsa karşımda hemen sağlık ocağı giderim 🤲🏻😇🌸
Btl_zngn Aleyna1305 ben yakinda dogum yapicam ama burdan herkese duam olsun allahim isteyen dileyen en hayirli sekilde herkese nasip etsin yarabbim kimsenin kucagini bos birakmasin rabbim 🤲
Aleyna1305 Btl_zngn amiin ALLAH razı olsun acısız sıkıntısız sağlıklıca doğum yapmayı nasip etsin sana da RABB’İM 🤲🏻🥰
Aleyna1305 Dolphin16 hamilelik belirtisi de olabilir olmayadabilir bilemeyiz bekleyip görelim benimde bugün 3 gündür göğüslerim de ağrı var sol da daha fazla ilk defa oldu bende anlamadım ya beklediğimden erken adet olucam ya da RABB’İM dualarımı kabul etti ve bana nasip etti anneliği bekleyip görücem bende 🤲🏻😇❤️
Dolphin16 Aleyna1305 benim acıma yok ama büyüdüler bendede bi şişlik var zaten karnım şiş hamile gibiyim 🤪
Hayal23455 Mrb bende 2 aydır prolaktin yüksekliği için dostinex kullanıyorum , bat 25 dün akşam regl olucam sandım kasıklarım belim çok ağrıdı sonra geçti. İlaç değerimi düşürüp bir faydası olmuştur inşallah bende anne olmak istiyorum:(
Aleyna1305 Hayal23455 İNŞALLAH geçmiş olsun prolaktin değeriniz nedir benimde Mart ayında kan verdiğimde yüksek çıkmıştı ama doktor ilaç falan vermedi hiç bir sorun yok dedi merak ettim
Ozlm555 Hayal23455 Hayal23455 hiçbir sorun yok iltihap vardı rahimde ilaç kullandım yine de olmadı bakalım 29 ununu iple çekiyorum sanırım bu sefer tuttu. Ve benim 2. Çocuğum olucak ilki oldu bir sorun yoktu 2. İstiyoruz olmuyordu nasip 😪