zeynnepppp Aleyna1305 inşallah canım benimde 2 gungecikmeli şuan belirti olarak sadece goguslerim şişti 1 hafta öncesi hep kasık ve bel ağrısı çektim. İnşallah Bi yavrumuz olur🤲 Umarım stresten değildir gecikmem. Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🤲💖
Aleyna1305 zeynnepppp amiin canım belirtilere göre yüksek ihtimal var gibi bakalım çıkarsa burda bizimle de paylaşır mısın merak ettim 😍❤️
Aleyna1305 Solmaz-Papatya amiin canım benimde 1 Haziran uygulamada 18 dedi bizde o günü degerenlendirdik inşallah Güzel haberler alırız 🤲🏻❤️
Aleyna1305 Havvaca bende bu ay olmazsa önümüzdeki ay ovulasyon testi ile deneyim dedim hani sürekli ilişkiye girip acaba bugün muydu falan dememek için 🤔
Aleyna1305 @Togrul02 ne güzel ben ve bebiş bekleyenler olarak hepimiz o duyguyu yaşarız İNŞALLAH adetim geçtikten 1 hafta 10 gün sonra çıksın sorun değil beklerim ama İNŞALLAH diğer aya kalmaz ve müjdeli haberi alırız 🤲🏻❤️
Aleyna1305 Dolphin16 yaa 10 gün kala mi genelde yumurtlamadan 14 gün sonra adet olursun kesin derler bende de öyle bişey olabilir mi ya acaba siz böyle deyince kafam karıştı bak bu ay olmicak gibi bı his var içimde ya hayırlısı bakalım İNŞALLAH mucize gibi gelir de şaşırtır bizi kuzucuk 🤲🏻🙁
Dolphin16 Aleyna1305 işte 10 gün kala pik gördüm ya tuttu yada yumurtlama geç oldu diye adetim gecikiyor ilk defa geliyor başıma benimde daha önce hiç olmadı 🤦♀️🤦♀️
zeynnepppp Aleyna1305 çalışıyorum şuan erken gebelik testi alicam öğlenden sonra paylaşırım sizinle dua edin. Geçen sene kürtaj oldum 😔
Lilosss Aleyna1305 ben de varım bat 1 Haziran çatlatma iğnesinin 5. Günü bugün heyecanla bekliyorum ben de. inşallah isteyen herkes güzel haberler alır 🙏🏼
Aleyna1305 zeynnepppp dua edicem balım İNŞALLAH güzel haberle gelirsin 🤲🏻 ama çıkmazsa da sakın üzülme bak bizler de bekliyoruz ❤️
Tug_34 Çarşamba günü ovittirale iğne vuruldum, iğneden sonra hiçbir ağrı sızı birşey olmadı bugün 5. Gün hiçbir şey hissetmiyorum. Normal mi 😔 bat 1 haziran
Minigimvebiz Aleyna1305 Anonimdenim SAT 25 Nisan, BAT bugündü sabah test yaptım çift çizgiyi gördüm şükür 😊 Kan testini haftaya yaptıracağım. 3 yaşında bir oğlum var. İlk denememizde oldu diyebilirim. Bu kadar erken beklemiyordum açıkçası oğlumda hemen olmamıştı bir kaç ay denemiştik 😊
noble1 Minigimvebiz tebrik ederimmm🫶🏻 sağlıkla ilerlesin süreç inşallah🧿🫶🏻 ilk defa bugün mü test yaptınız? Sat ve bat aynı sizinle. 3 gündür teslerim negatif ama benim🙈
Aleyna1305 Minigimvebiz ayy çok sevindim sağlıklı gelsin canım bizimde bu ay ilk deneme İNŞALLAH nasip olur çift çizgiyi görmek 🤲🏻😇
ssa239688 Minigimvebiz hayırlısı olsun inşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin bir şeyi merak ettim regl günü öncesi hiç test yapmadınız mı