Kbra_9 Kızlar rüyanızda altın gördünüzmü hiç görenlerin cinsiyeti nedir etrafımdakiler erkek diyo ama internette kız yazıyo 🥰 rüyamda akrabamdan bi kadın bana 2 tane çeyrek altın veriyo biri senin biri annenin diyodu
Mustafayigitvebeytugannesi Kbra_9 hadi gözün aydın oğlun olcak 😅 Ben üç hamilelikte de rüyamda altın gördüm oğlum oldu kız çok istiyoduk annem artık sen rüyanda altin görme diyor 😅😅😅
Gunes17 Kbra_9 gördüm ve oğlum var iki gebeligimde de görmüştüm ikiside erkek Bi alakası varmidır altınla bilmem
Kbra_9 Hayalim1_ cinsiyetleriniz ne oldu peki 😊 sağlıklı hayırlı evlat olsunda kız çok istiyorum bende 🥰
Hayalim1_ Kbra_9 maalesef kürtajla sonuçlandı benımkı ılerlemedı hayatım sağlıkla al kucağına inşallah kuzum söylemeyecektim aslında kürtaj olduğumu kötü etkılemek ıstemem seni 🫶🏻🤗
Kbra_9 Birde aynı rüyanın içinde gözleme yiyodum 😁 he birde çilek reçeli gördüm baya karışık bi rüya 😄😄
Kbra_9 Hayalim1_ çok üzüldüm rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah benimde bundan önceki düşük oldu inşallah bu evladımı hayırla sağlıkla kucağıma alırım 🤲🤲
Dunyevi Kbra_9 bata altın gördüm ben bilezikler kolyeler kızım olcak inşallah ama ben cinsiyeti biliyodumsonra gördüm🤣
Bebekliannee Kbra_9 benimde kaynanam bana çeyrek altın veriyordu . Hep altın tam yarım bu şekilde gördüm altınla ilgili şeyler. Oğlum oluyor 💚