melekmommm Kızlar tüp bebek 19 haftalığım çok merak ediyorum normal doğum olur mu biraz korkumda var corasprin ve oksapar 0.6 lık kullanıyorum. Normal doğum yapanlar anlatın biraz bende cesaretleneyim 🥰
minnakkraker melekmommm benim bir tanıdığım var iki çocuğu da tüp bebekmiş ve normal doğum yapmış kötü anlatmıyordu valla
Ayselsilahimigetir melekmommm tüp bebek ve inatla normal doğum yapacagim dedim 3 doktor değiştirdim sezaryan diyorlar diye en sonunda 41 haftalik normal doğumum oldu 🫢 cok şükür simdi kizim 4.5 yaşında
minikmucizemmmmmm melekmommm tüp bebek ile 36 haftalık hamileyim. Normal doğum yapabilirsin dedi doktorum. Şu anda oksapar 0.4 kullanıyorum 37de bırakcam. Bir aksilik çıkmazsa inşallah normal doğum olacak😊
Busra40 minnakkraker tüp bebek gebesiyim 40+3 normal doğumu bekliyorum 😂 olursa normal doğum yazarım 😊
minnakkraker Busra40 tüp bebek zaten ileriki haftalarda doğal gebelikle aynı süreçte ilerliyor bence normal doğum için bir sıkıntı çıkmadığı sürece olabilir ☺️
melekmommm minnakkraker evet henüz doktorumla konuşmadık bu konuyu ama aklımda hep sezeryan var sanki normal yapamam gibi 🤦🏻♀️
Attoya Tüp bebek değildi ama 0,6 oksapar kullanıyordum mis gibi normal doğum yaptım, kan sulandırıcının bir etkisi olmuyor.
melekmommm minikmucizemmmmmm inşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin doğumda bizlere de dua et 🤲🏻🥰