Esrakdgn1 Merhaba hamile arkadaşlarim 5 haftalık hamileyim 5 haftalıkken kesede bebek gördünüzmü haftaya kontole gitcem bunun için kaçıncı hafta gözukmesı gerekıyo
Nurkoylms Esrakdgn1 canim bende 5+5 suan ama gorunmez büyük ihtimalle hicbisey ben 7 haftalik olunca gidecegim en azindan minik de olsa görünür
Zehraumut Esrakdgn1 valla canım benim kesem vajinal göründü4 haftalık dedi bebek için doktor 10 gün sonra çağırmıştı 5 haftalık die gittim 6+3 de hem bebeğimi hem kalbini duydum inşallah görürsün bebeğini çok güzel bir duygu💜
Selinakbas Esrakdgn1 Kuzum ben 5+4 keseyi gördüm, 6+4de kalbini duydum ❤️ 8nci haftaya kadar da kalp duyulabiliyormus💐
Esrakdgn1 pamukprensesss İlkten baktı karından ultrasonla görmedi aşşadan baktı gördü kesede bısey var gibi ama yokta varda demedı kanda beta hcg 9933 bişey dedi
pamukprensesss Esrakdgn1 beta değeri güzel 7. Haftada giderseniz bebeğin kalp atışlarını da duyarsınız
Nurkoylms Bet-topal yok daha hic gitmedim yani suan gitmek gereksiz geliyo bana 7 den once kalp atimi falan duyulmaz ikisini bir gorurum die 7 haftalik olmayi bekliyorum betaniz kac cikti bide
Gzd11gzd Son adet tarihinizin üzerinden en az 10 gün geçtikten sonra kese görünüyor.Benim öyle olmuştu.
mavideniz6 Ben de 5 haftalığım yarın gitmek istiyordum doktora ama vazgeçtim en iyisi bir-iki hafta sonra gitmek..
Ozgeee22 Esrakdgn1 4+6 günlükken minicik kesemizi gördük lekelenme olmuştu acil olarak gitmiştik sadece keseyi gördük tabi bebişi 6+3 günlükken gördüm yine lekelenme şikayeti ile gitmiştim 😞
Elif2143 Bende daha yenı öğrendım. Yarın gidicem ne dıycek bakalım cuma gittim bırse demedı kac haftalık oldugunu bıle bilmiyorum betada artıs ve rahımde kalınlasma olduugu ıcın gebelık dendı
AlnSura Bende bişey sorabıilir miyim bende yenı gebeyim kese şuan 6mm dedi doktor beta 795.3. Sizce normal mi saglık lımı yoksa boş gebelik mi
Belginylmz Esrakdgn1 4+5 Ken keseyi gördüm erken döllenmeden erken gördüm büyük ihtimal geç döllenme olunca biraz geç görebilirsin keseyi
elif-asil Esrakdgn1 herkesin farklı olablr bazıları ne kadar emin….Ben gittim ve gördük çok sükür doktorum kalp atısı da oluşmaya başlamış ama daha duyulmaz ben göryrm dedi ultrasonda dedi. 5+5 de gitmiştim