Kayrakusum_0 Kızlar göbek bağını gömdünüz mü yoksa saklıyor musunuz gömdüyseniz nereye gömdünüz bizim oğlanın göbeği düştü ne yapacağımı bilmiyorum 🤷🏻♀️ 😂
guzelanne01_ Kayrakusum_0 evde saklıyorum küçük bir sandık yaptım kızımın bütün herşeyi içinde Usg kağıtları,Gebelik testi ilk sacı☺️40 taşı hastanedeki bileklik ve göbeği yani herşeyi☺️Çok güzel ve anlamlı geliyor evlenince kendisine verecem
Agg0207 Kayrakusum_0 hiç böyle batıl inançlarım olmadı ölü deri parçası sonuçta o çöpe atmıştık göbeği düşünce kızımın Böyle şeylere anlam yüklemeyi biraz saçma buluyorum
Bet1 Kayrakusum_0 5 senedir evde duruyor oğlumun. Şimdi ikinci oğlumu bekliyoruz 32 haftalık olduk ikisininkini beraber gömerim belki ama nereye bilmiyorum 😂
Kayrakusum_0 guzelanne01_ yaa çok anlamlı gerçekten çocuğunuza bırakacağınız çok güzel anılar olmuş ❤️
Kayrakusum_0 Bet1 annem şey diyordu bütün kardeşlerin göbek bağını bir arada gömersek sözde hiç ayrılmazlarmış ama bilemiyorum ne kadar doğru 😂😂
Eemoom Kayrakusum_0 evde duruyor. Nereye gömeceğime karar veremiyorum. Tam karar veriyorum aklıma kötü senaryo geliyor vazgeçiyorum 😂
Bet1 Kayrakusum_0 bende iki düşünüyorum başka düşünmüyorum zaten yiğit ve yağız kardesler göbek bağları da bir aynı yerde durur 💙😂 aslnda evde bir kutum var bilekliği ultroson fotoğrafları ilk saçı bana verdiği ilk çiçek falan gömer miyim bir yere bilmiyorum 🥰
Bet1 Kayrakusum_0 küçük bir parça 😂 ilk kestirmede coktu saçı oğlumun kendim bebekken kesmiştim o yüzden