Ao526- Dilaraernim Çok memnun kaldım. En ince ayrıntısına kadar ilgiyle baktı ve bizede gösterdi 😍 Çok naif ve kibar bir doktor. Sorularımızın her birini açıklayarak cevapladı. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz ❤️
Semyyy Uduruu dokuz eylul takipliyim orda yaptırdım ücretsiz cok detayli baktilar 1 1bucuk saate yakin ultrasonda asiri netti beklemiyodum o kadar net 😊
burcudemirr Semyyy doğum ücreti ne kadar acaba detayliyi nasıl ucretisz yaptılar birde onu merak ettim özel degilmi orası doğum paketi falanmı almıştınız birde renkli ultrasonmu yoksa siyah ultrasonlami yaptılar detayliyi
burcudemirr naz_ugur ilk defa detaylı ultrason için gidicem 30unda daha sonrasında eğer doğum ücretleri değişmezse ceysu hanıma gidicem kontroller için devamlı
Didemtombul naz_ugur ben Tahir beye gidiyorum özel muayenehanesine ama doğum Çınarlı da olucak çok memnunum kendisinden tavsiye ederim. Ayrıntılıyı da Çınarlı yaptırdım ve memnun kaldım
Tusse18 hbm35 oh masallah siz sonlara gelmişsiniz 😇 çeşmeli misiniz yeni mi geldiniz merak ettim kim olduğunuzu 😅
Gamzeizmir35 Aliağa. Post açıyorum arada kaynıyor. Can hastanesinde doğum yapan ve ya yapacak olan var mı 😀