oznr3434 Buğün itibari ile 19+5 günlük hamileyim normalde 17. Haftadan beri hareketlerini hissediyorum bebeğimin hatta son zamanlarda daha fazla hissediyordum fakat 2 gündür hiç kımıldamadı. Sizce normalmi bu haftalarda doktoramı gideyim
Gunes17 oznr3434 yorulmuş olabilir misiniz stres ve yorulmak hakaret hissetmeye engel olabiliyor tatlı biseyler atıştırıp solunuza uzanın
mine3444 oznr3434 yarın sağlık ocağına gidip kalp atışını dinlemek istiyorum diyin dinleyin. Orda bi cihaz var hemşire dinletiyor
BurcuArya35 oznr3434 bende bugün hissedemedim zaten pit pıt pıt cok hafif hissediyordum bugün sanki bende hissedemedim 17+0 im bende
oznr3434 Gunes17 stres değil fakat 2 gündür yoruldum baya aslında dün evham yapmamıştım fakat buğün endişelendim
Minnakkurabiyeveannesi27 oznr3434 kuzum sırtını dönmüş olabilir bu şekilde sen hareketlerini hissetmeyebilirsin ben kendi bebeğimden biliyorum
hilalsercek oznr3434 Ay ben 20. Haftadayım şu 2-3 gündür yeni hissetmeye başladım kız öncesinde hiçbişe yoktu 😂 panik yapma yani bence daha ufak
oznr3434 Şimdi geldim doktordan bebeğim çok iyi şükür bir sıkıntı yok 🙏 sanırım ben biraz evham yaptım. Herkese teşekkür ederim 🥰