Bride_6470 Hanımlar eşimin sperm ileri hareketlilik biraz düşük eşinizin kullanıp memnun kaldığınız hamile kaldığınız,ilaç vitaminler var mı lütfen almıcam ama çok kararsızım yardımcı olurmusunuz
Mucizemibekliyorum_ Bride_6470 hamile kalmadım ama değerlerinin düzelmesinde mfk men plus macun iyi geldi
merrvekus Bride_6470 benim eşimde de aynı problem vardı hatta 0dı varikoseli de vardı ameliyat oldu ameliyattan sonra bu ürünleri kullandırdım ameliyattan sonra ki 2.ayda hamile olduğumu öğrendim aktarlarda satılıyo alıp kullanabilirsiniz
Elif2143 Bride_6470 canım benım esımın sayısında ve hızında problem vardı promenk kullandı bır kutu bıttı dıger kutuya hamıle kaldım. Tavsıye ederım kullanmanı.
Mucizemibekliyorum_ Bride_6470 evet ama ben sadece macununu aldım pahalı diye oda bin lira falandı sanırım ve işe yaradı
Bride_6470 merrvekus bende gidio aktara göstereyim bunları alırım peki bunları masıl kullanıyordu eşiniz
ArzuErgn Elif2143 bu sadece doktor tavsiyesiyle mi kullanabiliyor acaba yoksa bende eşime alsam kullansa sorun olur mu test falan olmadı ne durumda bilmiyoruz ama denemek istiyorum
merrvekus Bride_6470 Macunlar günde iki kere çay kaşığı aç karınla, şişe olan hap şeklinde o günde bir kere tok karınla
Minnakkurabiyeveannesi27 Bride_6470 internetten de alabilirsiniz eczanelerden de ama çok kişi de olumlu etki gösterdi benim eşimde hem sayı hem ileri hareket düşüktü aynı anda hem zeucit kullandı hem keçiboynuzu kürü yaptim ben ayrıca sabah akşam aç karnına keçiboynuzu özü aldım bir kaşık ondan yedi ve ben ilk kutu bittiğinde hamile olduğumu öğrenmiştim Aynı şekilde arkadasim eşin de de ileri hareketlilik sorunu vardı söyledim birebir bunları yaptı o da ikinci kutudan ancak 5-6 tane içmişti o da hamile olduğunu öğrendi Ve ben şuan supriz olarak ikinci bebeğime hamileyim darısı size
Bride_6470 Mucizemibekliyorum_ bende bakayım o zaman mfk doktoruna sorsam acaba cevap verir mi instadan
Bride_6470 Minnakkurabiyeveannesi27 söylediklerinizi ss aldım hemen temin edip keçiboynuzu kürünü de yapıcam inşallah bizede sizinki gibi fayda gösterir çok sevindim sizin adına rabbim kimsenin elini boş bırakmasın benimde en kısa zamanda olur inşallah çok umutlandım suan Allah razı olsjn :)
Bride_6470 Minnakkurabiyeveannesi27 size bişey daha sorabilir miyim eşiniz sigara kullanıyor mu onunda çok etkilediğini duydum benim eşim sigara da içiyor nasıl azalttırcam onu da bilmiyorum cok sigara kullanıp eşi hamile kalanda olıyor kafam cok karışık
Minnakkurabiyeveannesi27 Bride_6470 benim eşim kullanmiyordu ama arkadaşımın eşi doktor bırakmam gerek demesine rağmen kullanıyordu o da hem zeucit hem keçiboynuzu özü hem keçiboynuzu kürü kullandı dediğim gibi 1.5 ayda ortalama sonuç aldılar ama birakmiyorsa bile azaltson en azindan