-Meyra mine3444 ben iki gün kalmıştım ama bebeğim hem kakasını yapmıştı hemde kansızlığım sınırdı. Yoksa bir güne çıkarıcaklardı
Busece06 Sağlık bakanlığı talimatı bormalde 1 sezeryanda 2 gün. Eğer sezeryanda 1 gün kaldırırlarsa şikayet ettiğinde hastane vs ceza alıyor kesin talimat çünkü
Busssx mine3444 11 Ağustos saat 11.56 da oğlumu kucağıma aldım 12 Ağustos 8.30 taburcu olduk sezeryan ile 3 saat köy yolu geldim o neydi öyle yarabbiii aklıma geldi yine 😢
goncacan Busssx yaa cok zor muydu bende hastaneden cikinca 1.5 saat yol gitmek zorunda kalicam benide korkutuyor bu durum gerci cok sikinti olursa ambulansla eve nakil falanda yapabilirim ama arabada zor mu oldu
Agg0207 mine3444 ben bir gece kaldım cuma doğurdum sabah cumartesi öğlen çıkarttılar ama bence iki gece kalmak daha güzel orada hemşireler her konuda yardımcı oluyor
Yonxz_45 mine3444 ben 2021 de sezeryan olmuş tum Pazartesi günü gitmiştim Çarşamba’günü öğle saatlerinde taburcu oldum cnm
myangelson mine3444 sezaryenden akşam 8 de çıktım ben 1 gece kaldım ertesi gün akşam üzeri taburcu oldum gazım çıksa daha sabahtan çıkacaktım
Kader5138 mine3444 ilk doğumumda 2 gün kaldım doğum yaptığım saatte çıktım ama imza atıp çıkabiliyormuşuz 2. Doğumumda öyle yapicam tek gece kalıp çıkarım