Burhani
sekerparemm Burhaniye de tek bir de var memnun olanlar varmış ama yoğunluğunu düşünürsek biraz şartlarının zorluğundan sanırım çok bilgi vermiyormuş. Ayrıcalıklar doğum sonrası ile ilgili komplikasyon yaşayanlar olmuş tam olarak nedir onu öğrenemedim bu cuma şeker yüklemesi için gideceğim ama objektif yorumumu iletirim
Edremit’te Adnan Şar a gidiyordum ikili üçlü test için ama şu kremi kullan çatlak için mutlaka fetal DNA yaptırmalısın şu verdiğim numarayı ara mutlaka belirt benim aradığımı vs gibi tavırları beni biraz sinir etti bende devlet memuruyum bize sorsalar tavsiye isteseler bile özelden birinin telefonunu adını vermiyoruz etik değil dışarıda soruşturun diyoruz Ayrıca bebek nasıl diyorum iyi el sallıyor selamı var gibi yanıtları da canımı sıktı cinsiyet soruyorum secdeye yatmış diyor doğru düzgün elle tutulur hiç bir şey yok yani zaten devlette sende ekranı göremiyorsun
En son Özdem beye gitmiştim biraz yaşı var ama çok tatlı babacan biri ondan iletişim konusunda biraz daha memnun kaldım Ertan bey var geçmişte bende sorun yaşadım çevremdeki arkadaşlarımdan da bir daha asla randevu almam sözünü duydum ne bilgi veriyor doğru düzgün üstelik ters biri nasipse zorunlu sezeryan olacaksa doktorum özelden onur Karabulut olacak ve körfez hastanesinde doğum yapılacak değil normal doğum ise dişimi sıkıp Atatürk’e gitmeye çalışacağım