rabiaceviren14 30 haftalık hamileyim. Uyandığımda vücudumu germe ihtiyacı duyuyorum bazen, bacaklarım kasildigi için. Kendimi çok zorlamadan geriniyorum bazen. Bı arkadaşım gerinme çocuğun kordonu kopar dedi. Hala şoktayım. Böyle bir şey doğru mu?
turkuaz_ rabiaceviren14 bende ilk defa duyuyorum ama tabi dikkatlı olmak lazım Allah korusun bende bazen geriniyorum
Deletedmom_103 rabiaceviren14 kız benim annemde çocuk sütten düşer diyo devamlı annem işte bişey diyemiyorum he diyip geçiyorum anca😂. Ama çok abartıya kaçmicak şekilde yapıyorum bende çok şükür bişey olmadı 💁♀️
rabiaceviren14 Hamileanne Bende ilk defa duydum ve gerçekten çok şaşırdım. Arkadaşıma da biri söyledi büyük ihtimalle. O da dikkatli olayım diye bana söyledi
nevzatbaskomser rabiaceviren14 Gerinirken ters hareket olur da plasenta ayrılması olabilir diye mi diyolar acaba. Kordonu kopmak diye böyle anladım. Hiç duymadım böyle, ama kendi kendime hep dikkat ederim hareket ederken karnımı gerdirmem içeride ne olacağına bilmiyorum korkutuyor beni