Begum1996 Doğumuma 57 gün var 32 haftalığım ama kasılmalarım çoğaldığı için hastaneye yatırdı ciğer geliştirici iğne falan yaptı erken doğum mu yaparım yardımcı olur musunuz
HanifeAsya Begum1996 benim 33 de oldu durdurdular canım korkutma kendini 2 gün hastanede kaldım sonra 36 ya kadar yattım şimdi 37 olduk
Sevde- Begum1996 bende yaşadım bunları 1 hafta yattım hastanede ciğer geliştiricide yaptı doktorum çok şükür 38. Haftamıza geldik oğlumla🙏🏻 Sen stres yapma iyi düşün iyi olsun dua et🙏🏻 Kendini strese sokarsan hem sana hem bebeğine iyi gelmez💕 dinlenmeye çalış🌸
Gunes17 annekuzusu_ karında bebeğin toplanması kasılma oluyor çok sık toplanirsa bu kasilmanin fazla olduğunu gösterir
Begum1996 hndstncvzlikek Şuanlık iyi durumu çıktık hastaneden doğum geciktirici ilaçlar kullandım çarşamba günü tekrar muayene olacağım artık doğuma kadar evde yatmam gerektiğini söyledi doktor erken doğum riskinden dolayı
Begum1996 Sevde- maşallah allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah stresten daha çok korku oluştu bebeğime bişey olur mu diye ama çok şükür iyiyiz çok teşekkür ederim 🌺💕🙏🏻