Muratefe_04 Hanımlar 30 haftalık hamileyim yarım saate bir sancı giriyor karnıma bebeğimde toplaniyor kasilmam da var acaba doğumu korkuyorum yardım eder misiniz ne yapmam gerek
Ftmlhn Muratefe_04 burdan yardım edilecek bir durum yok güzelim en kısa zamanda doktora görün ancak o yardım eder
Mom-babyyy Muratefe_04 yalancı sancı olabilir uzanıp yarım saat dinlen baktın geçmiyor doktora git canım
Dilekata123 Muratefe_04 En iyisini doktor bilir tabi ama aynı sorunla bende karşılaştım ve hala devam ediyor 32. haftadan beri rahim büyüdükçe bebek toplanır ağrıların yalancı sancı dedi nst de 50 nin üstüne çıktığını görmeme rağmen panik yapma açılmam yoktu benim bir görün doktoruna
Miya-m Muratefe_04 bende 30 haftalağım 2 gündür çok kasıyor kendini içerde canımı yakıyor hareketli. Ne olduğunu anlamıyorum kasılma böyle mi sancı nasıl oluyor :( hiç fikrim yok
Muratefe_04 Ftmlhn haklısın da tecrübeli olanlar vardır diye dedim hastanede korkuyorum hep Altan muane ediyorlar
Muratefe_04 Dilekata123 bak kuzum regl sancısı gibi ama sancı oluncada zorlanıyorum sanki içim çıkacak
Gunes17 Muratefe_04 doktora görün bu nst çekilsin dediklerin doğum ağrısına benziyor yalancı sancı olabilir
Dilekata123 Muratefe_04 Emin ol aynılarını yaşıyorum ama için rahat etsin istersen mutlaka git doktora ona göre serum falan takarlar yada ağrı kesici verirler
Sinemalmila Hastaneye git idrar testi yaptır ben 27hafta 2gunlugum kasılma vardı idrar tahlili yapıldı enfeksiyon çıktı şuan hastanede yatıyorum enfeksiyon erken doğumu tetikliyormus doktora.gozuk bence