cookiemonsterr 29 haftalığım ama bazen öyle tekmeler yiyorum ki sanırsınız benim oğlan ya idrar torbamı düşürecek yada doğacak 🙈 bu durumu yaşayan var mı bazen gerçekten sorun mu var diye düşünmeden edemiyorum öyle bir vuruyor ki karnım acıyor 😂
Melike_21 cookiemonsterr aynen canım benimki de 22 haftalık ara ara bazen öyle bir tekme atıyor ki benimde biraz karnım aciyo hemde huylaniyorum😂😂
Mutlulukkk cookiemonsterr bnde 29a gireccegim ve bzde de durum ayni 😂 bazen cidden firlayacak disari diyorum 😂 rabbim saglikla dogmalarini nasip etsin bebislerimize 🌺
cookiemonsterr Mutlulukkk Esrafatih01 Melike_21 Evet insan bazen telaş yapıyor noluyor diye ileri ki haftalarda düşünemiyorum o zaman 🙈
Kelle0129oekd cookiemonsterr bende 30 oldum eşim dün akşam o tekmeyi hissedince acayip korktu ben bile korktum maşallah ❤️😍
Kelle0129oekd cookiemonsterr benim 2. Gebelik inan ilk duyduğumda tuvalete gitmekten korkuyordum 😁😂😂😂😂
_Pinar_03 Yarın 36. Haftaya giricez çok şiddetli tekme yemedim sadece kımıldayıp duruyor arada hıçkırık tutuyor :))) erkekler sağlam tekme atıyor sanirim kızlar o kadar değil :))
cookiemonsterr _Pinar_03 galiba öyle oluyor sağlıkla gelsinler 🙈 hıçkırık olduğunu nasıl anlıyorsunuz
dilay_06 cookiemonsterr 32 haftalığım hiç yaşamadım sadece bazen aşağı inip vajinama vuruyor ama aşırı değil belki de benim acı eşiğim yüksektir bilmiyorum