Kızlar karşı komşumuza bazı sorunlarımız var onları size anlatmak istiyorum görüşlerinizi söyler misiniz çocukları çok ses yapıyor o odaya giremiyoruz mesela duvarlar çok ince dış kapılarını çok sert kapıyorlar onları yaptıkları halde bir şey demedim. bir şey ister hep veririm bir gün oklava istedi tam yıkamadan kapımı önüne bırakmış bir şey demedim sonra çocukları bizim arabanın orada top oynuyordu iki kere uyardım sonra eşim görmüş o da uyardı ondan sonra arabanın önünü kırmışlar eşim babalarına mesaj attı kırdıkları arabanin Ekinn parasını iban attılar. Sonra çocukları yine gördü eşim uyardı sadece bu çocuk da annesine söylemiş kadın beni yalnız görünce konuşmak istedi artık benim oğluma uyarmayın onlar top oynamıyor bazı konularda ben eşime söz geçiriyorum falan yaptı arabanızı arkaya koymayın önüne koyun ben de senin çocukların yalan söylediben yapmadım diyor dedim abim yaptı diyor dedim onlar yalan söylemez bir şey oldu mu bana gel erkekler konuyu büyütür dedi. sonra bu konuyu bizim üst komşu anlatmış o kadınla diyor ki bana o çocuklar yapmıyor artık yanındaki binaya bir bakın siz ben diyorum kadın bana böyle böyle dedi diyorum ağzını açıp bir şey demiyor esin arabaya aşık demeler ikiside tuttutrmus eşimin araba sevdasına işi streli napim bununla dağıtımı kafasini diliyorum.bn kadına küs olmayalım diye hani barıştım ama kadın bana laf sokmuş gibi geldi bilmiyorum kötü mü anlamasam siz konuşur muydunuz böyle bir komşuyla. Bana şu yanlış geliyor Bizim sorunumuzu nedense üst kattaki kadını anlatıyorsun hayret