Gunes17 Mustafayigitvebeytugannesi inşallah canım bende dk başı esimi ariyorum kaynanam ve kaynim evde keyif yapsınlar adam kacsin gitsin farketmesinler adam şeker hastası bide ne haldedir kim bilir aç susuz sigarasız bide şekeride düşmüşse eyvah bazen kendi kendine bayiliyor düşüyor
Mustafayigitvebeytugannesi Gunes17 kaynanan kaynın evde mi onlar aramiyolar mi adamı canım nasıl duruyorlar. Ayy yaa hadi bir yerde düşüp kaldıysa yazık Allah’ım bir an önce bulunsun dua edecem canım ya 🤲
Gunes17 Mustafayigitvebeytugannesi eşim 9 saattir hep yürüyor arıyor ama yok yani jandarma ekip çıkarmış bilmiyorum canım ALLAH vicdan versin anca evde biyerlerini buyuturler cikipda adamın yanında oturup eşlik etmezler kontrol etmezler verirler sigarayı eline otur burda derler anca
Gunes17 Mustafayigitvebeytugannesi eşime yanlış anlama beni ama bide hastanelere bak dedim bakalım işte
Gunes17 Mustafayigitvebeytugannesi çok şükür bulundu bizim az ötede Bi mahallede kahvede çay içiyormuş
Mustafayigitvebeytugannesi Gunes17 gözünüz aydın canım ya bir daha gözünüzü ayirmayin üzerinden bence. Allah korusun daha kötü şey olabilirdi verilmiş sadakaniz varmış 🌺🤲
Gunes17 Mustafayigitvebeytugannesi kocam olmasaydı kaynanam ve o serseri kaynım nah bulurdu kayinpederimi kocama dua etsinler çok şükür şimdi kocamın evi gelmesini dört gözle bekliyorum
Gunes17 Mustafayigitvebeytugannesi Hee oldu hangi şiddet uyguluyor kayinpederim biliyo musun geçen hafta çocuğumu dovuyordu kaynanam zor aldı elinden