Gamzecikk54 Merhabalar. Sakarya kadın doğum hastanesinde sezeryan olan arkadaşların var mı. Bende orda doğum yapmayı düşünüyorum. Tecrübelerinizi merak ediyorum.
husnatskn Gamzecikk54 Kızımın gelmeye niyeti olursa bende Sakarya kadın doğum da doğum yapacağım ama sezaryan değil. Siz kaç haftalıksınız😌
Emine_ Gamzecikk54 3 sene önce eski binada sezaryen oldum memnun kaldım. Şimdi ikinci bebeğim için yeniden oraya gidiyorum yine sezaryen olacak 🥰
miniklerinannesii00 Gamzecikk54 bir tanıdığım doğum yaptı hangi doktor yaptı bilmiyorum ama çok memnundu çok ilgili olduklarını söyledi. Başka bir tanıdığım normal doğum yaptı, o da çok memnundu
Gamzecikk54 Rapunzell Muhammet Atay Özten e gittim kontrol için memnun kaldım. Özgür çot da iyi bir doktor bence ☺️
Rapunzell Bi komsum ebe oda seah ta sezeryan oldu Melih hoca yapmiş çok asırı memnundu odalar iki kişilikmiş sanırım benım tek merak ettiğim doğum fotoğrafçısı alırlarmı acaba 🥰
Gamzecikk54 Rapunzell sezeryan günü kim nöbetçi ise o doktor yapıyor galıba. Doktor seçemiyoruz değil mi. Fotoğrafçı alıyor mı bende bilmiyorum ☺️
mavi_anne23 Gamzecikk54 muhammet atay özten kendisi eski doktorum du başka bır şehirde. şuan şehir değiştirdım burda olduğunu duyunca baya şaşırdım Hangi hastanede kendisi MHRS den baktım ama bulamadım ya
Emine_ Gamzecikk54 evet belden uyuşmalı oldu benim. Eşler ziyaretçi olarak gelip görüyor ama refakatçi olarak kalamıyor
husnatskn 159 Hayır normale zorluyorlar son ana kadar eğer Allah korusun aksi bir durum olursa sezaryana alıyorlar