Sibelsibos 5 günluk test bu daha yapmam gerekiyor galiba ama bana anlattılar ama çok ta hakim değilim malesef konuya yardım lütfen 😊
Canor Sibelsibos kuuzm sıvı almadan 2 saat sonra testi yapman lazım. Ve o silik olan çizgi diğerinden daha koyu hale geldiği zaman yumurtlama olmuş demektir. Silik olan çizgi yani t çizgisi kopkoyu olucak. Yumurtlama daha olmamış bunun için avakodo tüketmeni öneririm.
Elifsn Canım 2 çizginin aynı renkte olması gerekiyor. Aynı renkte olunca ovulasyon yani yumurtlama oluyor demektir. Ertesi gün tekrar yaparsın ve bir çizgi silik çıkarsa yumurta çatlamış demektir ve ilişki olması gerekir o 24 saat içerisinde.
Sibelsibos Elifsn bugünlerin. Hepsinde oldu ilişki benim ögrenmek istediğin su 5 güde bı umut olup olmadığı kuzum😊
dolunayes Sibelsibos yok cunku yumirtlaman olmadi henuz surekli iliski yasayip sperm hareketini zorlama canim . Gun asiri olabilir
Sibelsibos dolunayes tmm canim tüp bebek tedavisi transfer negatif derken adet im düzbsizlesti o yüzden kestireniyorum yumurtlama varmı yokmu 😊
dolunayes Sibelsibos anladim canim lh yukseliyor testtlere gore ama yumurtlama bu sekilde olmuyor o kopkoyu oluyor ya ikisi de ayni koyu olur. Yada idrar tarafi diger tarafi renk olarak gecer
dolunayes Sibelsibos ayni gun yapma test iki kere tek bi tane yeterli canim olduğundaki farki anlicaksin bu yumurtlama diyeceksin zaten banada sor bende derim. Bazi aylar yumurtlama olmaz . Aklinda olsun