ensensr23 İkizlerimin ismini ben koydum bunuda eşime bıraktım yiğit diyor. Bir arkadaşımın oğlu var adı yiğit çok yaramaz o yüzden sıcak bakmıyorum ama eşimide kırmak istemiyorum. Yiğit ismi nasıl sizce 2 tane bıcır bıcır oğlum var zaten bununda öyle olmasını istemiyorum😂
alyapoyraz ensensr23 isimle alakası yok bence canım her çocuk farklı karaktere sahip bende duydum yaramaz oluyor diye ama ben koyucam Muhammed Yiğit koyucaz bizde
B_48_A ensensr23 benim bi ablam var oğlunun adı yiğit bir dakika bile durmam bilmez üzerinde atamadığı bir enerjisi var çocuğun hiparaktif gibi bir şey 😂
EbrKzlky ensensr23 Benim oğlumun adı YiğitAlp.. Maşallah çocuğuma bana 5 yıldır hiç bi konuda zorluk çıkarmadı ❤️ İkinciye hamileyim hergün oğlum gibi huyu suyu olsun ona benzesin diye dua ediyorum🙈 çünkü kendimi çocuk büyütmüş saymıyorum maşallah diyeyim.. sanki şimdi asıl çocuğu büyütcekmiş gibi hissediyorum 🙈
nevzatbaskomser ensensr23 Yeğenim yiğit çok uysal, sakin bir çocuktu, yaramaz değildi hareketliydi sadece. Karakter meselesi bu ya, dünyadaki tüm yiğitler aynı olmaz yani, güzel isim
ensensr23 alyapoyraz ilk oğlumda enes ismini koyma çok yaramaz dediler. Aldırmadım ama öyleymiş tanıdığım bütün enesler felaket😂
ensensr23 EbrKzlky ayy ne güzel maşaAllah. Umarım isimle alakası yoktur çünkü bitane daha hiperaktif çocukla tahtalı köyü boylarım🤭
ensensr23 nevzatbaskomser umarım dediğiniz gibidir. Etrafımda gördüğüm bütün yiğitlerde mi var bir sıkıntı anlamadım😳😂
Tatli2 ensensr23 yiğit koyacaksınız da yanına han, alp gibi Bi ek daha koyun bence. Sadece yiğit olanlar cidden cok yaramaz oluyorlar. Ama yanına eklenenler o enerjıyı alıyor.
B_48_A ensensr23 ismin enerjisini çekebilir 😂🤣 ama tabi siz yinede istediğiniz ismi koyun sağlıcakla gelsin 🧡😊
EbrKzlky ensensr23 İsimlerin enerjisine inanırım ama hepsi bir olmuyorlar bence, ve çok güçlü bi çocuk 😍 adı gibi yiğit yani.. koyabilirsin bence 🙈 Allah bi imtihanı 2 kez vermezzzz yaaaaa 😂
Ysmn31111 ensensr23 ben bunun doğru olduğuna inanıyorum ya bende Metehan koydum annem fln çok ısrar etti koyma metehanlar çok yaramaz olur diye çocuk 2 yaşında 40 yıl yaşlandırdı beni resmen yaramazlıklarıyla 😂
ensensr23 Ysmn31111 kesinlikle bende enes ten sonra ikna oldum. Enes ismini duyanlar ilk söylediği şey çokmu yaramaz diyor. Okadarki enesler yaramaz😂
Bet1 ensensr23 oğlumun adı yiğit her çocuk kadar aşırı bir yaramazligi yok temmuzda 5 yaşına girecek. İsimle alakası yok yapısal bence