Seyma2255 Kızlar hamilelik nasıl gidiyor benim ikinci gebeliğim ve yediklerime dikkat edip spora gitmeme rağmen 3 kilo almışım bu haftalar hızlandı sanki kilo alımı ya başına gelen var mı?
Aysee1123 Seyma2255 Kişiye göre değişiyor tabi özellikle bu kilo durumu. Ben 18. haftamın içindeyim hiç kilo almadım desem yeridir 1 kilo bile almamışım 1 kiloya yakın almışım
Hemsirees55 Seyma2255 bende 66 ile hamile kaldım 71 oldum karnım aç hep benim😁 işin kötü tarafı da ablam diyetisyen bana çok özel diyet yazdı ama benim boğaz durmuyor ki
mervekocogl Seyma2255 16+5 haftalık olduk bugün, 48le hamile kaldım şu an 50 kiloyum. Ve genel olarak şu son 2-3 hafta içinde aldığımı düşünüyorum. Karnım da iyice belirginleşti. Bebek plesenta su vs derken çok normal bence. Kas kütleniz de artmış olabilir anormal bir kilo artışı yok bence. Biraz bünyeyle de ilgili ☺️
Stardust 68 ile hamile kaldım biraz yediklerime dikkat ettim ilk başlarda şu an 65i koruyorum 2 aydır 🥰
Seyma2255 Aysee1123 ben de tam tersi tatlı hamur işi vs yesem aldigima şaşırmam ama hep protein ağırlıklı yulaf meyve tarzı yiyorum ayreten spora da gidiyorum tabi dış gorunusten hiç almadım sadece göbek büyüyor ama tartıya çıkınca 3 kilo farkı görüyorum 55 ile hamile kaldım 58çıktım sabah
Kuzuluanne Hemsirees55 Yine iyisin 64le hamile kaldım 16. Haftada +8 kiloyum Ve işin kötü tarafı ebeyim 🥲
Gozde_52 14+2 haftaliğiz 64 ile hamile kaldım hastanede tartildigim kadarıyla 65.500 ile 66 arasındayım 1-1.5 kg kadar yapıyor sanırım çok almamışım insalalh hep böyle devam eder 😍🙏🏽🌸
Seyma2255 mervekocogl onu yazdıktan sonra +1 kilo daha eklendi 59 oldum umarım çok fazla daha görmeden dogururum ama dıştan hiç almadım sırf göbek büyüyor bu da sporun bana faydası bence 😍
mervekocogl Seyma2255 Mutlaka öyledir, ben aşırı çabuk yoruluyorum kas romatizmam var sanırım o da etkiliyor. Spor yapmak çok zor benim için ama gerçekten hamilelik sürecinde çok gerekli olduğunu düşünüyorum, sağlıkla kavuşursunuz inşallah yavrunuza 💕
Mucizem4242 Seyma2255 48 kilo ile hamile kaldım bu 3.gebeliğim , 16 haftalık hamileyim 1 kilo dai almamışım , daha aksine 46 kiloya düşmüşüm 🥺 2 evladım daha var çocukların arkasında koşmaktan ve sürekli kusmaktan maalesef kilo alamadım 🤦🏻♀️
Seyma2255 Mucizem4242 benimde ikinci hamileligim ilk gebeliğim de 11 kilo almıştım ama diyet ve sporla hemen verdim şimdi yine sağlıklı beslenip spor yapiyorum vücudum fazla kilo alsin istemiyorum
Seyma2255 fztanne_ 11 haftalıkken erkek dendi 15 haftalıkken kız dendi 16.hafta da tekrar gittim ama yüzüstü döndüğü ve bacaklarıyla orasını kapattığı için doktor göremedi ve birşey diyemedi ondan artık ayrıntılı ultrasonda ogrenicez umarım 😂
Mucizem4242 Seyma2255 ben ilk gebeliğim de 7 kilo almıştım sadece ama ikinci gebelikte 15 kilo almıştım canim kilo alınca çok zor geçiyor hamilelik hele son aylar ödem şişmeler Allahım çok zordu 🥺 sende bebeğinde sağlıklı olun inşaallah sağ Salim de al kucağına canim da gerisini halledersin 🥰
Seyma2255 fztanne_ bir iki haftaya tam netleşir ama büyük ihtimal kız dedi devlette ki doktor sonra özele gittim işte o tam net olamadığı için birşey demek istemedi birdaha ki kontrolde öğreniriz dedi 😂
Seyma2255 Kuzuluanne ama her bunye aynı olmuyor o yüzden takma kafana mesela şöyle düşün uygulama da görüyorum hep bende 35 haftalık hiç kilo almamış o nasıl oluyor bilmiyorum çocuğun kilosu göğüs büyüyor suyun kilosu vs nasıl etkilemiyor anlamış değil 😂😂
Kuzuluanne Seyma2255 35 hafta olup hiç kilo almaması imkansız inanmıyorum öyle şeylere 😂 dediğin gibi çocuğun kilosu,plasentası, suyu, annenin kan hacmi imkansız 😁
Seyma2255 fztanne_ bana ilk kızım da direk %90 kız dediler ve değişmedi ama bu bir türlü anlasilmadi nette konuşmacılar şimdiye kadar