xzxzxzxzxz Kızlar kaç gündür gece gündüz sancım oluyor çok nadir geçtiği oluyor doğum sancısı mı yalancı sancı mı nasıl anlayacağım ve aşağıya çokkk baskı yapıyor bebeğim ters baskı her hareketinde bıçak saplanır gibi acıyor ne yapmalıyımmm
beyzzsenturkk xzxzxzxzxz suyun altına gir cıktığında sancın devam ediyorsa hala gerçek sancıdır ama doğum sancısı günlerce sürmez daha daha şiddetli olur ve belli aralıklarla gelir sancı geçtiğinde rahatlarsın büyük ihtimalle çocuk içerde bir yerlerini oynatıyordur kasılıyordur ya da doğuma hazırlık yapıyordur açıklığın var mıydı kaç haftalıksınız
-Meyra xzxzxzxzxz doğum sancısının en belirgin özelliği naaaparsan yap asla geçmez sancı şiddetlenerek devam eder ve günlerce doğum sancısı çekseniz bu doğum sancısı mı diyemezsiniz☺️
xzxzxzxzxz beyzzsenturkk bebeğim ters olduğu için doktor açıklık var mı kontrol etmedi 38+1 haftalık hamileyim cumaya doğum günü verdi ama pazartesi gününden beri artarak ağrıyor ve acıtıyor ki hemen şimdi doğurmak istiyorum 🥺
beyzzsenturkk xzxzxzxzxz tersse ayaklarıyla baskı yapıyordur o da normal ama çok şüphen varsa doktora git nişan su vs bişey geldi mi? ya da kendini çok yordun mu?
xzxzxzxzxz beyzzsenturkk gitmiştim zaten sancı çıktı da nişan su falan gelmedi bi yolculuk yapmıştım o günden beri zaten sancım var büyük ihtimal ondan
xzxzxzxzxz -Meyra yok zaten şuan doğum sancısı mı demiyorum ki demek istediğim günlerdir sancım oluyor gerçekten sancım olduğu zaman nasıl ayırt edeceğim