ardengunes c.tesi açıklık 1 cm di alttan muayene ile uyarı verdigini soyledi doktorum bu sabah ta sarı sümuksu akıntım gelmiş ve düzensiz bel ağrım kasiklarimda da adet ağrısı gibi agrilarim oluyo kasilma ile birlikte yarın tekrar kontrolüm var bakalım son durum ne 😊 sizde durumlar nedir bi belirti bi kıpırtı var mı 😍
Slcnslcn ardengunes 10 dk sonra safak 3 olacak. 🙈 kanala inmis ama yerlesmems. Her an tetikte beklemek cok yorucu ve heyecanli. Hepimizds saglikla kavusrz ins en kly dogumlaro yaparz
ardengunes ArzuGl gelmeye niyetleri yok bekledikce stres oluyo insan 😊 ben c.tesi o heyecanla anlamadım ama annemler doktorun suni vereceğini söylediğini duymuş yarın için yatış yapılacak sanırım eğer doğruysa kabul edicem beklemek istemiyorum artık valla
ArzuGl ardengunes senin açılman başladığı için suni sancıyla doğum yapabilirsin. Bizimki henüz kanala bile girmedi malesef.
ardengunes ArzuGl hadi ya olur canim insallah bi bakmissin kanalda 😊olabilir demi ya valla bekle bekle daha çok stres oluyorum suniden korkuyorum ama öyle yada böyle doğacak bi şekilde bir an önce kavuşmak istiyorum sağlıkla kavusalim inşallah 🙏
ardengunes Slcnslcn aminnnn inşallah canım ya gelsinler artık sağlıkla gelsinler bir an önce 😊 evet beklemesi çok stres yapıyo zaten her ağrıda doguruyorum saniyorum😂