Masal12345 Benim gibi olan varmı doğum kanaması da çok fazla gelmiyoru sezeryan olduğu için mi bilmem ama kırka kadar damla damla devam etti adet olmam gerekmiyomu hemen
Matmazelbebi Masal12345 Peki kadın doğum doktoru ne diyor bu duruma sordunuz mu hiç . İlaç falan kullanmak gerekiyor mu belli bir zaman sonra gelmesi için acaba
Bet1 Masal12345 ilk bir sene olmaması normal karşılanıyor. Bende sezeryan olmuştum bebeğim 4 aylıkken regli oldum
Gizemcikkk Doğumdan sonra 3 gün kanamam oldu🙈 ve 13 ay regl olmadım emziriyordum. 14. Ay hamile oldugumu öğrendim🙈😂 şuan 36 haftalık hamileyim🙈🙈 yani ilk 2 yıl bazı kadınlar regl olmayabilirmiş bu normalmiş süt koruyor diyen olursa sakın inanma 😂
cicek52 Masal12345 ben 4 ay olmadım. Kimisi 2 yıla kadar olmuyor. Çok normal bir durum ama regl olmuyorum diye korunmasız ilişki tekrar hamileliğe sebep olabilir.
Matmazelbebi Masal12345 Bende merak ettim doğumdan sonra bizim başımıza da gelebilir. Tekrar doktora giderseniz bize de yazın acaba neden böyle oluyor 🤔
cicek52 Masal12345 evet oluyor. Doktoruna da sorabilirsin onlar söylüyor zaten regl olmasan bile korunun diye 😅
Ozoooo Masal12345 emzirdiğimiz için normal merak etmeyin sonra düzene oturur ama korunmayı da ihmal etmeyin
inci_tanesi Masal12345 Benimde sezeryan bebeğim 4 aylık yeni oldum normal kabul ediliyor dedi doktorum