1nazoss Çam sakurada bugün doğum yaptım anneler ve çantalarınızı tekrar gözden gecirmenizde fayda var. Öncelikle bol bı şekilde iç çamaşırı ve depend kesin koyun 2 pijama takımı bana çok eksik geldi mesela. Pişik kremi lazım olmaz diye almamıştım ben ama bence onuda çantanizdan ihmal etmeyin. Hastanenin ilgisini çok beğendim ama yemekleri berbat hiç güzel değil odaları 1 kişilik yani ben öyle bir odaya denk geldim hem sancı odası hemde doğum odası birlikte yanında 1 tane bayan refaketci bulunuyor doğumdan sonrada doğum yaptigin odada bı kaç saat seni kontrol ediyorlar daha sonra odana çıkartıyorlar hemşireler olsun ebeler olsun çok iyilerdi.
Kayaozge 1nazoss Merhabalar öncelikle gözünüz Aydın Olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏🏻 Normal de ben de o hastaneye gidiyordum ve aşırı memnundum hatta doğumu burda yapacağım diyordum. 41 hafta olmuştum sancım olmadığı için acilden giriş yap seni biz doğurtalım dediler yaptım girişimi fakat oradaki ilgileneler rezaletlerdi resmen sancım ve açılmam olmadığı için beni almadılar seni doğurtacak doktor yok bekle dediler 2 gün boyunca dışarı da bekledim en son lanet okuyarak çıktım gittim o hastaneden başka hastaneye gidip doğurdum. Kısacası siz yine iyi insanlara denk gelmişsiniz
aystsnnn 1nazoss gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah 😘 normal doğum mu yaptınız , bende orda düşünüyorum kesinlikle çok iyi oldu yazmaniz, bana bilgi verirseniz çok sevinirim
Ayfer- 1nazoss sancı anında da mı refekatçiniz yanınızdaydı? Bi de bayan doktor seçme imkanı oluyor mu yoksa kim varsa o mu ilgileniyor
zynpkrhsn1 1nazoss Hayırlı olsun. ben de oradan takipliyim acaba hangi doktor dogumunuzu yaptirdi biz de normal mi oldu :)
1nazoss @aystsnnn çok teşekkür ederim. Evet normal doğum yaptım ilgilenmeleri çok güzel temizlikleri olsun personeller olsun ben çok memnun kaldım eksik olarak 1 tane kesin uzun elbise geceliginiz olsun kanama kontrolüne çok önem veriyorlar iç camasirini alabildigin kadar al uzun ped yada depend ihmal etme terlik çorap tarak bunları koymustursun heralde
aystsnnn 1nazoss bende teşekkür ederim, bebeğinizle sağlıklı uzun ömürleriniz olsun inşaallah 😘 benim çantam hazır, bu dediklerinizi birebir koymuşum çantaya, sadece beyfendinin çıkmasını bekliyorum 39+4 olduk ama tık yok😂
1nazoss @Kayaozge sizin adınıza çok üzüldüm sagliklica bebeğinizi kucağınıza almanıza çok mutlu oldum rabbim sagliklica büyütmeyi nasip etsin hepimize 🤲🤲🤲
1nazoss Ayfer- sancı anında yanınızda oluyor ama doktorlar müdahale yapmaya geldiklerinde dışarı çıkartıyorlar ben doktor seçimi yapmadım şahsen devlet olduğu için kim denk gelirse diye düşünüyorum
Benma @1nazoss maşallah Allah analı babalı büyütsun benim sorumda su olucak benim evime biraz uzak ama acilden giriş yapsam alirlarmi acaba
Ayfer- 1nazoss anladım canım. Yani tercihe bırakmıyorlar ben de öyle hatırlıyorum. Allah mutlu Mesut sağlıklı bi ömür versin size 🌺