radiantmother35 Seyma-35 benimde 7 günlük olana kadar emmedi çok acı çektim duşda 15 dk rn az sıcak suyla masaj yaptım sonra ucunu tutamıyodur die hep ucuna masaj yaparsk memeye yerleştirmeye çalıştım şu an 16 günlük emiyor
beyzzsenturkk Seyma-35 ucunu kavrayamıyor olabilir biraz sen zorla olmazsa sağarsın insallah sagdıkca sütünde artar şifa olur bebise💘
elaymoms Seyma-35 bende de aynı problem oldu zorla ağzına veriyordum. İlk başta sol memeden biraz emdirip sağa geçiriyordum mememin ucunu birazcik elimle sıkıyordum belirginleşen diye
Fatoscum Seyma-35 ucunu tutamıyor olabilir sık sık teklif edin ama tam açken değil,silikon uç deneyebilirsiniz.Süt için takviye kullanın anne çayları,Solgar b12,bestlak damla vs
alyapoyraz Seyma-35 sağıp ver canım emmezse zamanla süt gelmez yine dene pes etme inşallah emer silikon başlıklar ve onlardan alıp denesen belki faydasi olur
ZeynepAsyaAnnesi Seyma-35 aynı bende siz gibiydim ağlıyordum doktora bile gittim sağ göğüsumu emmiyor diye taş gibi olmuştu artık ağrıyordu Sağ göğsünü ver bebeğe zamanla zorla başını bastır çekme göğsunden ilk emzirmeye o göğsünden başla pes etme Şimdi alıyor artık kızım sıkıntı yok şükür
Dogaclk Seyma-35 sag gogsunuzu emzirirken de soldakini emiyorken tuttugunuz gibi tutmaya calisin. Farkli pozisyonlar deneyin. Yine de tek memeden emen cocuklar oluyor. Biri de yetiyor merak etmeyin :)
Nurr_22_22 Seyma-35 sağıp ver sütünü birde emzirmekten vazgeçme onayları kırılıyor kızım da sol gogusumu emmedi 1 2 hafta kadar sağıp verdim brjszda aç kaldiginda ilk o gogusumu verdim inat filan etti ama aldı sonunda
Skdinc Seyma-35 benimde solumu tutmazdı ucunu kavramıyordu. Bende hep emzirmeye soldan başlardım ki açken çeksin yakalasın diye. Biraz uğraştırdı ama başardım. Eğer emmezse de mutlaka sağ canım kanallarını aç yoksa mastit olursun. Birde sağmak sütü artırır. Youtube dr osman gönülal ın emzirme videolarını tavsiye ederim. Mutlaka izle.