aydinaleyna61 tugba_3481 bende 34+4 teyim aynı problemi yaşıyorum bir de hareket ettikçe midem bulanıyor garip bir şekilde saat kaç oldu sırf bu yüzden uyuyamıyorum 😞
Zeyneppp96 tugba_3481 evet oluyor maalesef hatta bazen adet sancısı gibi sancı da oluyor şu an var mesela ☹️
beyzacmvrc tugba_3481 geçen gece böyleyxdm göğsümün altina toplandı geldi taş gibi oldu nefes alamadım bacaklarım uyuştu belime tuhaf ağrılar girdi garip birseydi eşim karnıma masaj yapınca yavaş yavaş düzeldi biraz ama yuruyemiyodum zorla yürüye yürüye bacaklarımdski de geçti
Rabia1636 tugba_3481 malesef hatta bir kaç saat önce hastaneden geldim felaket bir ağrı ve baskı yaptı bugün 34. Haftamdayım ntsye girdim kalp atışları gayet iyidi eve geldim
Ozlem123has Rabia1636 bene 30 hafta 4 gunluk yeni hasanden geldim katılmam varsi az sancim çıktı eve geldik benim de karnım taş gibi oluyor
beyzanurk2502 tugba_3481 bende 33+5 ara ara karnım çok sert oluyor ve hareketleri kasılma gibi oluyor eskisi gibi fazla hareket etmiyor
ozlemonderince Canım magnezyum kullanmıyor musun onu hergün kullanmayı öneriyorlar bende kullanmayınca aynı şekil karnım taş gibi oluyor bide adet olur gibi ağrım oluyor gece