Annecik3535 Kızlar normalde rgli takvim 16 gözüküyordu ve 18 ine kadar bugün başlayabilir yazıyordu ve 3 gündür gecikme yaşıyorum gidip test aldım ve ikisinde de silik çıktı anlamadım aranızda bu durumu yaşayan ve gebe olan var mı ?
Annecik3535 naneliseker_ yapamadım ya(https://) bu yazı çıkıyo :( ama canım bilidiğin bir tane net bir tanesi silik iki testte de öyle
Slaabozlar42 Bendede aynısı oldu eczaneye götürdüm degilsin dedi hastaneye gittim ultrasonda gözükdü ikinci çizgi silikde çıksa hamilesindir ama sen git hastaneye bi gözük ginede
noble1 Annecik3535 evet belli gayet 2. Çizgi yarın bi test daha yapıp kan vern derm :) hayırlı olsun şimdiden inşallah sağlıkla ilerler🍀🫶🏻
Annecik3535 Attım bakabilirainiz ama bu çektiğim fotoğraf 2 saat oluyor şimdi baktığımda birazcık daha renk belirgin gibi
Annecik3535 noble1 yaa şimdi yanlış anlaşılmak istemem çok istiyodum bebek ve kasık ağrılarımda var ayrıcı ilk olucak eğer olursa o yüzden belirtiler adet mi hamilelik mi anlamıyorum sizlerde böyle diyosunuz umut var demekki 🥲
Annecik3535 Eminerefref1 inşallah p.tesi ilk işim kan vermek o zaman lütfen dualarınızda beni de katın 🥲