Kayaozge Gamze_Hanim Avrupa yakası içim mi Anadolu yakası için mi Ben Avrupa da oturuyorum Sefaköy medipol hastanede doğum yaptım 13.800 aldılar
Burcay Gamze_Hanim bende Beylikdüzü medilife da cuma doğum yapacağım. Sezaryen 8 Bin ikinci sezaryen olduğu için,normal doğum 6 bin
Busraaakbyyb Burcay merhaba hastaneden ve doktordan memnun musunuz acaba ? Bende Beylikdüzü birinci hastanesine gidiyorum ama hastane bana pek güven vermiyor doktor da iyi ama başka bi doktor arayışındayım
Havuc Gulnur hediye dağdeviren 3 gün önce doğum yaptım 20 bin sezaryen ücreti 5 bin suit oda için ödedik çok memnun kaldık
Burcay Busraaakbyyb merhaba benim kız kardeşim de birinci hastanesinde çalışıyor çok gereksiz pahalı bir hastane medilife dan hemde doktorumdan çok memnunum Bedia Zeynep hanım isterseniz bir gidin çok samimi rahat edilecek bir doktor 🤗
Mero1221 Bu fiyat konusu beni çok şaşırtıyor ya bu kadar farketmemeli ben Ataşehir medar için 17 bin fiyat aldım normal sezeryan farketmiyor 32 haftadayım
Burcay Busraaakbyyb pişman olmayacaksın Allah’ın izniyle çok panik bir insanımdır ama Zeynep hoca nın motive ve pozitif yaklaşımıyla spinal sezaryen yaptım acayip değişik bir deneyimdi 😇🥲 biraz yoğun randevu almak zor oluyor bir ay önceden halledersen sıkıntı yaşamazsın 😊
Burcay babyasyanil cuma günü doğum yaptım sezaryen 8 bin ödedik ekstra bir ücret çıkmadı sadece bebek için şeker testi yapıldı 124₺ onu ödedik memnun kaldım 1 gece yattık zaten gayet iyiydi herşey Rabbim bekleyen herkesi sağlıkla yavrusuna kavuştursun 🙏🏻
Busraaakbyyb Burcay canım sezaryen mi 8 bin normal doğum ne kadar bilgin var mı acaba randevuma daha 1 ay var da merak ettim
babyasyanil Burcay yaa cok sevindim adına rabbim kavuşturmuş❤️ uygunmuşta baya hangi doktora gidiyordun