Bride_6470 En erken gebelik belirtisi ne zaman başlar yumurtlamadan ne kdr somra başlar en erken yardımcı olurmusunuz regl günüme 4 gün var sizce Suan belirti olmasına baslamalımıydı
TubaGokhan Bride_6470 bu kişiden kişiye değişir canım kimisi hiç belirti yaşamaz kimisi tüm belirtileri en erken 10 .günde ya da reglisine yakın yaşayabilir belirti de normal regli belirtileri gibi bunun yanına iştah artması akıntı mide bulantısı ekleyebiliriz
YigitPoyrazMomm Bride_6470 ben hiç belirti yaşamadım hamile olduğumu öğrendim zamandan sonra başladı belirtileri ve en önemlisi regl gecikmişti rabbim sanada nasip etsin inşallah canım benim🙏🌸
mavideniz6 Bride_6470 Benim adet öncesi anında başlıyor belirtilerim canım hatta öyle belirgin oluyor ki test yapmadan tamam diyorum hamileyim :) Kişiden kişiye değişiyor belirtiler bazıları hamile olduğunu üç dört ay sonra öğreniyor 😅
Belginylmz Bride_6470 bnde 15 gün öncesinden belirti başlamıştı ama kişiye göre değişir kimisi hiç yaşamadan hamile kalir
Bride_6470 YigitPoyrazMomm amin inşallah çok istiyorum 4 ay oldj korunmayı bırakalı ne zaman olcak bekliyorum :(
Bride_6470 mavideniz6 ne garip ya herkesin farklı acaba ben hamile kaldığımda nasıl belirti gösterecek
MirsT mavideniz6 bende öyleyim halsizlik bulantı böyle baş dönmesi gibi bir uyuşukluk normalde çok hareketli bir insanım enerjik biriyim çok farkediyor 😂😂 onun için gün gelmeden dahi anlıyorum 2 sinde de bildim ki 2. Korunurken oldu
mavideniz6 MirsT Ben de bazı yiyeceklerin kokularından tiksiniyorum anında çöpe atıyorum tamam diyorum hamileyim 😅
Bride_6470 Zeyno0163 YigitPoyrazMomm inşallah öyledir inşallah rabbim isteyen kim varsa tez zamanda nasio eylesin