pandoraninkutusu Yelf benim doguma 1 haftam kaldı doguma degistm valla hastane içime sinmedi ben klinikte hizmet aldm hep
Eminesentepe1 pandoraninkutusu evet aradım ama eşim dedi orası uzak çalıştığımız için de izin sıkıntısı oluyor yakında başka bir yer buldum 1 bin tl ye ona gidicem ama teşekkür ederim yinede ❤️
pandoraninkutusu Hilalll28 evett yaptım yemin ederim benim doktorum mükemmeldi❤️❤️ oguz güler herşeyiyle cok güzel geçti🥰
pandoraninkutusu Hilalll28 valla benim odam çoook güzeldi suit oda gibiydi gelen misafirim oturuxagı yer odaya giriyorsun orası odanın içinde bir oda daha var ve iki banyosu vardı 🥰 8500 sezeryah oldum normal dogumu 7.000 Oğuz hocanın
Hilalll28 pandoraninkutusu size zahmet olmazsa Oğuz hocanın numarası varsa benim için iletişim kurmanız mümkün müdür? 31. Haftadayım eşim askeri personel görev çıktığı için ordudan istanbula geleceğim ailemin yanına. Bayram sonrası gelsem kabul eder mi ? Bazı doktorlar kabul etmiyor sonradan geleni
Bebikoannesi @"Seyyahfener merhaba arkadaşım bu ay orda doğum yapacak ama Arnavutköy Şafak takipli olduğu için indirim yapılıyor sezaryen 8 bin demişler normal doğum 7 bin
Guldenn Bebikoannesi bende ilk arnavutköy şafakta yaptım ilk doğumumu çok memnunun kalmıştım 4 sene oldu gene orayı düşünüyorum