inciata pandoraninkutusu çok şükür canım ama dediğim gibi benim öyle diye size olacak değil size iyidir benim yaşadğım bu
inciata Handekolak yukaroda anlattım cnm bana kötü diye size olmayabilir ama ben hala o şoku atamıyorum kaynanamla karşılıklı ağladoğımı biliyorum akşamın 7sinde medicalparkta perinatolog aramıştım akşam grlen doktora gitmiştim ozaman
Handekolak inciata üzüldüm valla cnm yasadiklariniza Rabbım birdaha yaşatmasın Rabbım evlatlarımızı korusun
inciata pandoraninkutusu hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla sorunsuz doğum yaparsınız kaç haftalıksınız
Handekolak pandoraninkutusu Aaa bilmiyordum ben o hastaneyi hiç sevmiyorum hep nefret etmişimdir bu beni çok üzdü eee ben napcam şimdi 😔
Handekolak pandoraninkutusu yok cnm ya 2 side kötü ben yeniyuzyilda da yaptırıyor sanıyordum orasi da bi iyi ilgili cok
Ceylanmimar pandoraninkutusu hiçbişeyim yoktu kürtaj öncesi Bu akrabamızda oraya gidiyor diye gitmiştim onuda kürtaj ederken nasıl yapmışsa artık rahminde hep parça kalıp yapılıklığa sebep olmuş normal açılmadı onun ameliyatla tüpleri açıldı sonra hamile kaldı