Elifaaksoyy Minikkusss Zararlı buluyorum doktorum dahi ilk randevumda eğer kullanıyorsan evladın için bırakmayı denemelisin demişti ne mutlu ki kullanmıyorum demiştim ama hamileliğimde bildiğin sigara aşerdim🙄 içmemek için kendimi tuttum çünkü bebeğime zarar vermesinden korkuyorum zaten sıkıntılı bir hamilelik süreçinden geçiyorum
BurcuDiner Minikkusss kullanıyorum Allah’ıma emanet bebeğimde içmesem devamlı ağlıyorum stresliyim hep Hepimizin evlatları Allah’ımıza emanet🙏🏻
Dyg34 Minikkusss sordugunuz soru çok mantıklı degil kusura bakmayın bizim bile sağlıgımıza zararlı degilmi bebege nasıl olmasın 🙄
deletedmom734 Tosbik 🤔 Ben sabah akşam içmeye çalışıyorum bebeğin nikotinede ihtiyacı var diye duydum ama bende nikotin bandınamı geçsem bir zararı olurmu diye soracaktım 🙄🤔🤔🤔🤔🐉 ejderyalarım dumandan etkileniyorda
Findix Bende ne yazıkki tamamen birakamayanlardanim günde 3 4 tane içiyorum sadece şunu farkettim ictigimde bebeğimin hareketleri çok az oluyor dünden beri sigara içmedim ve bebeğim hiç durmuyor içerde sürekli oynuyor. Ve vicdan azabı cekiyorum bunu farkettigimden beri azı da çoğu da zarar inşallah bundan sonra içmem ve sende içmezsin
Sevgi____Bts BurcuDiner şimdi içiyorsun ama çocuğun doğduğunda sürekli ağlayacak, çünkü nikotini arayacak bebeğinin vücudu :( çok günah Ben bile bıraktıysam herkes bırakır
dilosss Aramızda içenler de var içmeyenlerde . Ama içenlerle dalga geçip bazı imalarda bulunanlar sizinde her yaptığınız yediginiz gıdalar saglıklı degil bilin. İçenlerde Eminim kendisi çok isteyerek içmiyor vücut istiyor tabiki sınırlaması çok önemli ama herkes içmeyenler kadar iradeli olamıyor. Lütfen kınamayın kimseyi